Roamit pentru Windows 10 vă permiteți să partajați fișiere, fotografii și clipboard-uri pe dispozitive

Aplicația vă permite să deschideți un link de la un dispozitiv pe alt dispozitiv și, de asemenea, vă permite să trimiteți fotografii și fișiere între dispozitive. Și sunt un Clipboard universal care vă permiteți să copiați lucruri de pe o piesă hardware și să vă lipiți pe alta.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru Windows 10, Windows 10 Mobile, HoloLens Surface Hub și Android. Are extensii pe Chrome și Firefox dacă puteți să partajați linkuri între dispozitive, dar nu puteți utiliza Microsoft Edge.

De asemenea, vă permiteți să partajați linkuri către Xbox One, dar în acest moment se aplică în sine nu este disponibilă pe platformă.

Aplicația este relativ nouă și vine cu câteva erori, dar în general este un concept bun care face ceea ce spune. Nu este perfect, dar este gratuit și merită încercat.

Vedeți în Windows Store

Distribuiți pe mai multe dispozitive

Roamit vă permite să partajați o varietate de tipuri de media pe dispozitive. În primul rând, puteți selecta un fișier sau fotografie de pe un dispozitiv și puteți trimite pe altul. Aceasta funcționează printr-o rețea Wi-Fi locală, ceea ce înseamnă că este mai mult pentru partajarea fișierelor pe dispozitive în timp ce sunteți acasă sau în serviciu, decât pentru a trimite pe dispozitivul dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Apoi, puteți participa la un link de la un dispozitiv la altul. De exemplu, dacă citiți un articol pe telefon și ajungeți acasă și să comutați la alt ecran, nu numai că puteți trimite linkul către alt dispozitiv, dar puteți deschide pe celălalt dispozitiv.

O excelentă de a folosi această funcție este să deschideți pagina web într-un browser și apoi să o distribuiți pe Xbox One. Microsoft Edge este excelent pentru a vizualiza lucruri pe Xbox One, dar poate fi puțin încomodat să tastați pagini web și să răsfoiți Edge în comparație cu un computer sau un telefon.

Clipboard universal

Microsoft are clipboard universal la care lucrează, dar nu este încă disponibil. Roamit este disponibil chiar acum și vă permiteți să copiați textul unui dispozitiv și să îl inserați pe altul.

Ori de câte ori copiați sau lipiți ceva pe un dispozitiv, Roamit îl adaugă în propriul clipboard. Apoi puteți selecta dispozitivul către care să vă trimiteți și să faceți clic pe "clipboard."

Funcționează foarte bine și este excelent.

Rezumând lucrurile

Roamit vă oferă funcționalitate între dispozitive. Extensiile disponibile pe Firefox și Chrome duc acest lucru și mai departe, oferindu-vă compatibilitate între platforme. Are câteva erori, cum ar fi eșecul de a partaja fotografii uneori, deși de obicei funcționează după câteva încercări. Dacă aceste erori sunt eliminate, ratingul va crește.

3.5 din 5

Aplicația are un design simplu, care este ușor de învățat și vă oferă câteva funcții care sunt utile în lumea modernă, unde majoritatea oamenilor au o multitudine de dispozitive.

Vedeți în Windows Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here