Vicepreședintele Riot Games lansează întâmplător știri că dezvoltă un MMO

Sursa: Riot Games

Actualizați: Riot Games a confirmat pentru Windows Central că Street lucrează la un MMO. Am actualizat povestea de mai jos.

Ce trebuie sa stii

  • Greg Street, vicepreședinte la Riot, a părut să renunțe la știrea că compania lucrează (și angajează) și MMO.
  • Street a fost anterior proiectantul principal de sisteme pentru World of Warcraft.
  • Anul trecut, Riot a tachinat o serie de proiecte, inclusiv Proiectul F și Proiectul A.

Greg Street, vicepreședintele IP și Divertisment la Riot, a scris joi pe Twitter că compania angajează pentru un joc „masiv” în universul League of Legends. Când un alt utilizator Twitter a întrebat dacă este un MMO, Street părea să confirme că este.

„Recentul meu job la Riot a fost să ajut la dezvoltarea universului League, de care vom avea nevoie! Pentru că este timpul”, a scris el. „Noul meu loc de muncă este să dau startul unui joc mare (unii ar putea spune masiv) pe care mulți dintre voi și mulți răvășitori ne-ați cerut să-l cream."

Este un MMO

– Greg Street (@Ghostcrawler) 18 decembrie 2020

Un purtător de cuvânt al Riot Games a confirmat vestea pentru Windows Central, nu au avut alte detalii suplimentare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Anul trecut, compania a anunțat un impuls uriaș pentru a face mai multe jocuri în universul League of Legends, împreună cu altele. În timpul fluxului de aniversare a celor de-a 10-a aniversări, a tachinat o serie de proiecte, inclusiv Proiectul A, care a devenit shooterul tactic gratuit Valorant și Proiectul F. Acesta din urmă a fost descris ca „un proiect care explorează posibilități de a traversa lumea Runeterra cu prietenii tăi” și părea să fie un MMO, fie un dungeon crawler multiplayer. Purtătorul de cuvânt nu a putut confirma dacă are legătură cu strada MMO la care se lucrează.

Compania a comentat posibilitatea unui MMO, dar CEO-ul Marc Merrill a spus că nu se va întâmpla prea curând.

„Mi-ar plăcea să fac un MMO, dar doar pentru a gestiona așteptările, dacă ar fi să facem așa ceva, nu ar fi prea curând”, a spus într-un interviu cu Travis Gafford pe YouTube.

Se pare că se potrivește perfect pentru Street, cunoscut și sub numele de Ghostcrawler atât pe Twitter, cât și pe forumurile World of Warcraft. El a fost proiectantul anterior principal al sistemelor World of Warcraft. A părăsit Blizzard în 2013 și este la Riot din 2014.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here