Recenzie - Aplicația oficială Encyclopedia Britannica pentru Windows Phone

Ieri am văzut lansarea aplicației oficiale Encyclopedia Britannica pentru Windows Phone. Problema pe care am avut-o cu aplicația a fost dublă: ajunge la 4 USD.99 și nu există niciun proces. În plus, se pare că trebuie să plătești acei 4 USD.99 pe an pentru a reînnoi aplicația.

Întrebarea pentru mulți ar fi dacă merită? Ei bine, ne-am angajat pentru aplicare și vă arătăm ce credem.

În esență, aplicația oficială Encyclopedia Britannica este bine făcută. Este rapid, neted și are o mulțime de caracteristici. Pe scurt, dacă plătiți cei 4 USD.99 pentru această aplicație, veți obține o enciclopedie destul de solidă și de încredere, cu abilități de salvare offline, intrări fixabile pe ecranul de pornire, opțiuni de partajare și o interfață de utilizare bine făcută (dar nu complet Metro).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dar știi unde se duce asta

cu servicii gratuite precum Wikipedia, este greu să justificați cei 5 USD pentru această aplicație când puteți obține aplicația gratuită și excelent realizată MyEncyclopedia (în prezent nu este disponibilă din anumite motive) fără niciun risc. Bineînțeles, Britannica a existat pentru totdeauna, sunt considerate mai mult o autoritate în probleme și cercetărim că caută să se redefinească în 2012 (compania a încetat recent să mai tipărize enciclopedii reale).

Deci, pentru 5 USD, obțineți o aplicație solidă și susțineți o companie moștenită, dar pentru mulți dintre voi, probabil că veți dori să o săriți nimic peste aceasta, deoarece nu este remarcabil în ea, cu excepția calității conținutului.

Luați Encyclopedia Britannica de aici pentru 4 USD.99 (fără probă) în Windows Phone Marketplace.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here