Recenzie: încărcătorul wireless Nokia stand by Gibbage

Mulți din amintesc numele Gibbage carcasele tipărite D pe care designerul oferă 3 pentru diferite telefoane Windows. Ei bine, Kevin "Gibbage" Miller încă nu și-a pus deoparte tabla de desen tridimensională și a lansat un suport pentru încărcătorul wireless Nokia DT-900.

Ca și în cazul carcaselor Gibbage, suportul este tipărit de Shapeways.com și vine într-o varietate de culori. Constructia din plastic se simte solida, cu doar putina flexibilitate pentru a permite amplasarea si scoaterea usoara a incarcatorului.

Dacă vrei să-ți transformi DT-900 într-o nopțiune sau doar te-ai săturat de telefonul tău Nokia Lumia Windows întins, suportul Gibbage merită aruncat sau privire.

Chiar nu e mare lucru la standul Gibbage. Designul său schelet are un suport de bază pentru a vă susține Windows Phone în timp ce este pe încărcător, două cleme laterale care se înfășoară în jurul marginilor DT-900-ului pentru a-l ține pe loc și câteva cleme pentru a menține cablul de alimentare. de drum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

DT-900 se așează frumos în suport, cu cablul de alimentare conectat sus. Cablul de alimentare se lipește puțin, dar designul chiar nu permite ca conexiunea de alimentare să fie plasată în partea de jos.  La început poate ieși ca degetul mare, dar nu vă împiedică și când Windows Phone este încărcător, abia puteți observa.

Baza suportului iese în afară de aproximativ o jumătate de inch pentru a oferi suport pentru Windows Phone.  Există o ușoară în această bază, care ajută la menținerea Windows Phone în poziție.  Folosind suportul cu Lumia 920, funcționează ca un farmec. Folosind suportul cu Lumia 1020, funcționează ca un farmec, dar Lumia 1020 (cu capac de încărcare) este puțin temperamental.

Dar acesta este cazul și cu încărcătorul DT-900 întins. Am descoperit că dacă setați Lumia 1020 pe baza suportului și îl sprijiniți înapoi pe încărcător, acea conexiune fără fir face clic mai bine (chiar că 1020 are încărcare wireless încorporată).

La totalitate, îmi place suportul de încărcare fără fir Gibbage. Cu ecranul Glance de pe telefoanele noastre Windows, este o modalitate simplă de încărca Nokia Lumia și de a-l folosi ca ceas de birou sau ceas de noapte.

Opțiunile de culoare includ alb, negru, roșu coral, roz fierbinte, albastru regal și violet violet. Prețurile variază de la 30 USD la puțin peste 35 USD. găsiți aici toate informațiile despre comandă pe site-ul Gibbage Shapeway.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here