Recenzie: Carcasă laterală EcoLife Elements

Ecolife este o nouă adăugare la magazinul de accesorii WMExperts, care oferă o întorsătură ecologică huselor telefonului lor.  Ecolife recicla material fabrică carcasele 100% numit PET. Ce este PET spui?

Ecolife ne-a îngrijorat pentru o secundă, descriind țesătura ca fiind creată din fulgi de containere PET post-consum. Din fericire, fulgii de PET post-consum nu sunt generați de Fido în curtea din spate. PET este prescurtarea de la PolyEthelenTerephtalate, care este mai frecvent cunoscut ca materialul primar folosit pentru a crea sticle de apă.

Am scos husa laterală Ecolife Elements pentru HTC Touch Pro 2 pentru un test drive și am fost oarecum surprinși de performanță carcasei. Depășește pauză pentru a vedea câte de bine funcționează sau carcasă realizată din material 100% reciclat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Prima impresie

Nu știu niciodată că mă aștept când cumpăr ceva din material 100% reciclat. Materialul va avea consistența cartonului sau va începe să crească mușchi între cusături.

Materialul creat din PET reciclat îmi amintește de velur sau de o țesătură grea de nailon. A fost puțin rigid la început, dar părea foarte durabil.  Cu puțină utilizare, rigiditatea țesăturii la început să se relaxeze și după câteva zile de utilizare, fără a durabilă a rămas.

Design de carcasă

Designul Husei Element Side se potrivește cu husa laterală tipică. Aveți o clapă mare care fixează telefonul în poziție și decupaje în colțurile și în centrul de jos al carcasei pentru a vă ajuta să scoateți telefonul cu ușurință.

Clapeta este ținută frumos în poziție de doi magneți. Carcasa este căptușită cu un material moale, simțit ca și cusătura, iar cusăturile au fost solide, fără să pară vizibile slăbite sau uzate.

Husa Elements are o clemă lată, căptușită cu material textil, care fixează husa frumos pe curea ta. Clipul mai lat ajuta la prevenirea să se miște carcasa de pe centură, dar mi-aș dori să fie cu aproximativ un sfert de inch mai lungă pentru a se potrivi mai bine cu curelele mai largi.

Pentru cât valorează, carcasa Ecolife Elements este "gata pentru mure".  O serie de magneți sunt cusuți în părțile din față și din spate ale carcasei și după cum am înțeles lucruri de prietenii noștri de la Crackberry.com acești magneți declanșează funcții pe un dispozitiv Blackberry în timp ce telefonul este în carcasă (de ex.g. soneria intră în vibrație, dispozitivul intră în somn etc.).

Dacă această carcasă este utilizată cu un Touch Pro 2, magneții suplimentare au tendința de a declanșa un magnet intern în TP2 care trezește ecranul similar cu butonul de pornire care este apăsat în timp ce telefonul este în carcasă. 

Fit and Feel

HTC Touch Pro 2 se potrivește foarte bine în carcasa Elements Side. Nu prea strâns, nici prea lejer, doar corect. În părțile laterale ale carcasei era suficient de mult în care puteți scoate Touch Pro 2 din carcasă sau puteți împinge telefonul cu Windows din decupajul central.

Husa Element Side a fost confortabil de purtat. Clipul este pe partea strânsă, așa că alunecarea pe centură a fost nevoie de puțin efort. Odată pusă pe centură, carcasa a mers confortabil și siguranța.

Impresie generală

Dacă nu aveți nevoie de husa telefonului Windows din piele sau pur și simplu, să fiți mai ecologic, husa laterală Ecolife Element este o alegere bună.

În timp ce fără inițială a țesăturii a fost rigidă, după câteva zile de utilizare țesătura s-a relaxat, bună și potrivirea și senzația generală a carcasei.  Carcasa a ținutului în siguranță Touch Pro 2 și a oferit un nivel moderat de protecție pentru telefonul Windows.

Una peste alta, Element Case este o carcasă solidă, bine construită, care merită luată în considerare.  Cred că ar fi bine fără magneții „gata pentru mure”.  În timp ce acești magneți acționează în sens pozitiv cu dispozitivele Blackberry, unele poate să nu le placă faptul că aceștia acționează în sens negativ cu unele telefoane Windows, pornind prematur ecranul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here