Răspunsul la întârzierea Cyberpunk 2077 arată ce doresc cu adevărat jucătorii

Sursa: CD Projekt Red

2020 a devenit rapid anul întârzierilor. De la modurile single și multiplayer ale Cyberpunk 2077, până la Marvel's Avengers și chiar și întreaga gamă Ubisoft din 2020, este clar că dezvoltatorii au un lucru în minte: faceți bine prima dată. Pentru că, să recunoaștem, cei mai mulți dintre noi s-au săturat să plătim pentru a fi testeri beta.

Au fost lansate prea multe jocuri în ultimii ani care ignoră complet faptul că consumatorul a fost cel care a plătit pentru el, de multe ori luând luni de patch-uri înainte ca jocul să ajungă în sfârșitul o stare de livrare adecvată. Am văzut asta cu jocuri precum No Man's Sky, care, literalmente, au luat ani de zile pentru a ajunge la maturitatea necesară pentru a susține interesele milioanelor de jucători care acum se bucură de el. Apoi sunt titluri precum Fallout 76, care au fost o mizerie îngrozitoare, cu probleme, aproape de nejucat la lansare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acest monstru îngrozitor este agravat din cauza unui joc grăbit, neterminat și cu buggy.Sursa: Windows Central

Primele impresii sunt totul. Scorurile inițiale ale revizuirii nu dispar. Toată lumea pierde atunci când jocurile sunt grăbite; jucătorii urăsc jocul și cuvântul în gura se răspândește. Editorii și dezvoltatorii pierd bani nu doar din cauza cifrelor slabe de vânzări, ci și pentru că prețul unui joc trebuie să scadă. Dezvoltatorii de jocuri indie au un timp destul de greu cu echipele mici din cauza prețurilor mici la care se vând lor, așa că cu cât de rău este pentru dezvoltatorii care lucrează pentru companii mari care cheltuiesc milioane de dolari pentru dezvoltarea pe mai mulți ani?

Răspunsul se găsește în tendințele DLC, în microtranzacții și în lada de pradă pe care le-am văzut pentru a compensa planificarea proastă și a deciziei de afaceri proaste, adesea stimulate de programe strânse de dezvoltare și lansare care să încurajeze în mod inerent mediocritatea la lansare. Întârzierile sunt, în ansamblu, un lucru bun atunci când un editor sau un dezvoltator nu se simte mult de ceea ce se face și, în cele din urmă, caută să ofere cea mai bună experiență fanilor săi.

Nimeni nu vrea să subvenționeze deciziile de management proaste.Sursa: Windows Central

Dar să nu ne păcălim, întârzierea nu înseamnă neapărat sau pauză pentru dezvoltatori. În orice caz, acest lucru ar putea duce la un „timp de criză” mai rău pentru dezvoltatorii care suferă deja de lipsa somnului și de efecte secundare care decurg din obiceiurile proaste de somn. Nimeni nu vrea să subvenționeze deciziile proaste de management și nimeni nu vrea să vadă viața dezvoltatorilor să sufere nici din cauza lor. Răspunsul social la întârzierea Cyberpunk 2077 arată că oamenii înțeleg procesul de dezvoltare-un mod în care nu au făcut-o în trecut, dar asta nu înseamnă că consumatorii sinceri vor fi la fel de înțeles de date viitoare.

CD Projekt Red a luat decizia corectă de amâna jocul cu câteva luni în câteva săptămâni, oferind dezvoltatorilor suficient timp pentru a finaliza orice probleme tehnice sau de conținut care ar fi putut apărea. Cu dezvoltarea multi-platformă care devine din ce în ce mai comună, iar jocurile devin din ce în ce mai grandioase, ceva trebuie să ofere. Jucătorii vor o experiență bună, nu idiot. Ei vor un joc complet, nu unul pentru care trebuie să continue să plătească în timp, mai ales când au plătit prețul întreg pentru el.

Cyberpunk 2077 Ediția de colecție

Ediția de colecție a Cyberpunk 2077 vine împreună cu jocul și toate bunătățile pe care le are ediția standard, precum și câteva medii fizice destul de incredibile și obiecte de colecție (de unde și numele).

  • 250 USD pe Amazon

Cyberpunk 2077 Standard Edition

Ediția standard a Cyberpunk 2077 include jocul în sine și câteva bunătăți digitale bonus suplimentare. Acesta este ceea ce vrei să dorești dacă vrei să joci și nu ai nevoie de comori de colecție.

  • 64 USD la GOG (PC)
  • 60 USD pe Amazon (PS4 și Xbox)
  • 50 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here