Revizuirea scaunului de gaming Respawn RSP-300: Calitate de top la un preț accesibil

Nu este neobișnuit ca scaunele de gaming de înaltă calitate să fie foarte scumpe. Unele dintre cele pe care le-am uitat în trecut au prețuri uimitoare de 400 USD și, în timp ce confortul în sesiuni de joc important, nu mulți jucători au permis să piardă atât de mult timp pe scaun.

Respawn, o divizie a celebrului producător de mobilă OFM, are o soluție: RSP-300. Oferind aproape tot ceea ce fac alți concurenți la aproape din preț, RSP-300 este alegerea perfectă pentru orice jucător.

Scaunele-de-toate

RSP-300

Pret: 250 USD

Concluzie: În ciuda lipsei caracteristici găsite în alte scaune, RSP00 ia acasă la alte 3 scaune confortabile și versatilitate sale excelente.

Pro:

  • În continuare elegant, simplist.
  • Foarte versatil.
  • Mesh este extrem de confortabil.

Contra:

  • Fără cotieră pivotantă.
  • Perna lombară este greu de reglat.
  • Vezi pe Amazon

Ce vă va plăcea la RSP-300

Din punct de vedere vizual, RSP-300 este simplu, dar elegant și vine într-o varietate de culori. Piesele sale decorative sunt mai unghiulare decât alte scaune, ceea ce îi conferă un aspect unic. Cu toate acestea, ceva care face ca RSP-300 să fie și mai unic este faptul că primul scaun de la Respawn care are un scaun și un spătar realizat în întregime din plasă. Întinsă întinsă peste cadrul scaunului, plasă - și na lombară. De asemenea, permite o mulțime de flux de aer să ajungă la el, prevenind supraîncălzirea în timpul sesiunilor lungi de joc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Scaun de gaming Spec RSP-300
Dimensiunea scaunului 20" L x 17.75-19.75"D
Dimensiunea spatelui 21 "L x 35" H
Înălțimea scaunului 18.75" - 22.25"
Înălțimea brațului 25.75" - 32"
Capacitate de greutate 275 lbs.

Scaunul vine, de asemenea, cu o gamă largă de caracteristici, cum ar fi o rotire la 360 de grade, un unghi maxim de înclinare de 130 de grade, înălțimea scaunului complet reglabilă și înălțimea/adâncimea complet reglabilă a cotierei. Există chiar și posibilitatea de a schimba adâncimea scaunului, ceea ce nu este o caracteristică prea comună. Odată ce schimbați totul după bunul plac, puteți bloca și pe loc. RSP-300 vine, de asemenea, cu o pernă care poate fi atașată sau îndepărtată cu ușurință de scaun prin curea.

Ce îți va plăcea mai puțin la RSP-300

Spre deosebire de ultimul scaun al lui Respawn, perna lombară reglabilă este situată în spatele plasei, nu în fața lui. Aceasta este o sabie cu două tăișuri; în timp ce nu va trebui să-i resetați , aici la câteva ore, vă ridicați și să ajungeți în interiorul scaunului pentru a schimba poziția lombară este incomod în comparație cu pur și simplu să vă întindeți mâna la spate pentru a-l muta.

În plus, RSP-300 nu are funcționalitatea de pivotare pentru cotiere. Acesta este un lucru destul de obișnuit pentru scaune pe piața actuală și nu există cu adevărat sau scuză pentru a nu fi acolo. Îmi place să îmi odihnesc brațele în timp ce joc, există o mulțime de oameni care nu și ar putea avea o problemă cu faptul că nu poți roti drumul cu acest scaun.

Dacă cumpărați RSP-300? Fara indoiala

Cu excepția cazului în care depășiți cu multă capacitate de greutate sau nu puteți trăi fără o cotieră pivotantă, nu există niciun motiv să nu alegeți RSP-300 ca scaun de gaming. Între nivelurile incredibile de ridicat de confort, prețul surprinzător de scăzut și prezența tuturor caracteristicilor cheie pe care le îngrijesc aproape într-un scaun, RSP-300 este un vis devenit realitate.

Dacă vă voionați unul dintre acestea, recomand să găsiți câteva videoclipuri pe YouTube în loc să utilizați instrucțiunile. Nu sunt deloc clar și mi-a luat destul de mult timp până mi-am putut da seama ce s-a întâmplat, din cauza cât de aglomerată erau imaginile manualului cu detalii inutile. De asemenea, merită remarcat faptul că scaunul și baza sunt conectate printr-un piston de presiune; odată ce blocați pistonul pe loc, aceste două părți nu se mai despart niciodată. Recomand să asamblați RSP-300 chiar acolo unde intenționați să-l utilizați.

4.5 din 5

comanda un RSP-300 atât de pe site-ul Amazon, cât și de pe site-ul Respawn. În prezent, scaunul este de aproximativ 225 USD pe Amazon, care este cu 25 USD mai ieftin decât cumpără direct de la Respawn.

Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here