Angajatul Respawn spune „nu este nimic” pentru viitorul Titanfall [actualizare

Sursa: Electronic Arts

Ce trebuie sa stii

  • Coordonatorul comunității Respawn Entertainment, Jason Garza, a confirmat că „nu există nimic acolo” pentru viitorul Titanfall, franciza de împușcături rapidă a Respawn.
  • Cu toate acestea, Respawn s-a angajat să mențină Titanfall și Titanfall 2 și va continua să combată recenta creștere a hackerilor și a problemelor de server.
  • Garza a remarcat că Respawn are „prea multe jocuri în lucru”, indicând alte că nu putem aștepta la noi proiecte ale studioului în continuare.

Actualizare sept. 22 (9:57 p.m. ET): Respawn a postat pe Twitter că „Titanfall este nucleul ADN-ului nostru”, indicând că un nou joc ar putea apărea în viitor.

În urma succesului masiv al Apex Legends de la Respawn Entertainment, mulți fani ai shooter-ului Titanfall din 2014 al dezvoltatorului și ai continuarii sale din 2017, Titanfall 2, au fost îngrijorate că studioul nu se va întoarce la seria Titanfall. în viitor. Acestea temeri au fost, din păcate, confirmă în timpul unui flux live recent, în care coordonatorul comunității Respawn Entertainment, Jason Garza, a declarat că Respawn nu are în prezent planuri să creeze un nou conținut Titanfall.

„Nu-ți crea speranțe, omule. Am mai spus asta. Nu avem nimic în lucru”, a spus Garza. "Nu e nimic. Nu e nimic acolo. Avem prea multe alte jocuri în lucru acum."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aceasta este o veste devastatoare pentru fanii Titanfall, dar exista un motiv clar. În comentariile fluxului, Garza a confirmat că Respawn dezvoltă soluții pentru recentele valori de hackeri și probleme de server care au afectat serverele multiplayer ale Titanfall și Titanfall 2. „Încă lucrăm la situația actuală, dar, acestea întotdeauna, nu putem telegrafia mișcări în mod public”, a spus Garza.

În special, comentariile lui Garza indică faptul că Respawn lucrează la mai multe jocuri noi chiar acum, ceea ce sugerează că este posibil să vedem noi titluri de la dezvoltator în viitorul apropiat (sau îndepărtat). Nu vor fi jocuri Titanfall, dar poate că vor face parte dintr-un IP nou-nouț pentru împușcături la persoana întâi pe care îi îngrijesc pe fanii îl vor adora.

Titanfall 2 este disponibil momentan pentru 20 USD pe Xbox și PC. Prețul este adesea redus cu până la 5 USD și ar trebui să obțineți atunci când o face, deoarece este cu ușurință unul dintre cele mai bune shootere Xbox disponibile, în ciuda problemelor recente ale jocului.

Actualizare sept. 22 (9:57 p.m. ET) — Respawn răspunde

Respawn a răspuns pe Twitter că „Titanfall este nucleul ADN-ului nostru” și a încheiat Tweetul spunând „Cine știe ce ne rezervă viitorul”, sugerând că un nou joc Titanfall ar putea fi dezvoltat de studio în viitor.

O bijuterie subestimată

Titanfall 2

Războiul futurist nu a fost niciodată mai cool

Titanfall 2 este potențial ultimul joc pe care îl vom avea vreodată în seria Titanfall. Gameplay-ul său „hipercinetic” și mecanismele Titan unice fac din aceasta o experiență diferită de oricare alta.

  • 20 USD la Microsoft (Xbox)
  • 20 USD pe Amazon (PC)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here