Resident Evil Village începe primăvara într-o notă gotică cu o lansare pe 7 mai

Sursa: Capcom

Ce trebuie sa stii

  • Resident Evil Village urmează să fie lansat pe 7 mai 2021.
  • Precomenzile sunt acum disponibile pe magazinul Microsoft.
  • O demonstrație vine exclusiv pe PS5, dar va fi disponibilă pentru alte platforme la o dată ulterioară.
  • Povestea îl urmărește pe Ethan Winters, protagonistul din Resident Evil 7, în timp ce intra într-un castel misterios pentru a-și căuta fiica răpită.

Capcom a dat startul Resident Evil Showcase joi cu vești grozave pentru cei care așteaptă Resident Evil Village. Producătorul Pete Fabiano a anunțat că jocul va ajunge pe consolele actuale și de nouă generație pe 7 mai 2021.

El a mai anunțat că precomenzile vor fi deschise joi. O demonstrație va fi disponibilă și astăzi, dar nu va fi disponibilă pe Xbox - doar pe PS5. Alte demonstrații vor veni la o dată ulterioară în această primăvară pe platformă.

The Showcase a prezentat două videoclipuri: un nou trailer care interzice o mulțime de întrebări și o previzualizare a jocului. În trailer, care începe cu protagonistul Resident Evil 7, Ethan Winters, ceartă cu partenerul său Mia, îl vedem pe Ethan intrând în misteriosul Castel Dimitrescu, care este plin cu tot felul de creaturi ciudate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Castelul este proprietatea doamnei Dimitrescu (a.k.A. acum foarte faimoasa Tall Vampire Lady), care pare să facă parte dintr-un grup care a răpit-o pe fiica lui Ethan. De asemenea, are o serie de fiice misterioase care se pot transforma în roiuri de insecte. Există și o serie de alte creaturi, inclusiv zombi și vârcolaci. Există, de asemenea, un comerciant numit „Ducele”, care aduce înapoi un element iconic din Resident Evil 4. În general, am primit o mulțime de vibrații Resident Evil 4 din filmare.

Sursa: Capcom

Trailerul gameplay-ului a dezvăluit că jocul va reveni și la persoana întâi. O serie de elemente din Resident Evil 7 vor reveni, de asemenea, inclusiv accentul pus pe blocare ca parte a luptei obișnuite și a creației (deși păreți aici). Cu toate acestea, Ethan are o nouă lovitură pe care o poate folosi pentru a crea distanță între el și inamicii săi. Inventarul a fost, de asemenea, revizuit pentru a arăta ca o carcasă atașată, similar cu ceea ce arăta în Resident Evil 4.

Demo-ul, numit Maiden, este o experiență de sine stătătoare care „simbolizează protagonista, o fată care este prinsă în Castelul Dimitrescu”, a spus Fabiano. A fost inițial o demonstrație vizuală, dar acum conține elemente de poveste și rezolvare de puzzle-uri.

Vor fi disponibile mai multe ediții ale jocului, inclusiv o ediție fizică de colecție și o ediție Deluxe. Precomenzile pentru jocul obișnuit sunt acum disponibile.

După prezentarea Resident Evil Village, Capcom a petrecut ceva timp vorbind despre Resident Evil Re:Verse, care a fost divulgat la începutul acestei săptămâni. Este un joc multiplayer care pune personajele Resident Evil unul împotriva celuilalt într-un meci mortal de 4-6 jucători. Vor fi, de, bunătăți pentru jucătorii asemenea din Divizia 2 care vor sărbătorește cea de-a 25-a aniversare a francizei, inclusiv uniforma RPD a lui Leon Kennedy.

Următorul capitol

Satul Resident Evil

Ethan nu poate lua niciodată o pauză

Resident Evil Village urmărește Resident Evil 7 și povestea lui Ethan Winters, care trebuie să intre într-un castel misterios în căutarea fiicei sale răpite. Vei ajunge să te lupți cu creaturi oribile, inclusiv cu Lady Dimitrescu și fiicele ei insecte.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here