Raport: Sony a blocat transferurile de caractere Destiny 2 între platforme

Actualizat 5 iunie 2019: Destiny 2 poate primi suport pentru salvare încrucișată cu expansiunea „Shadowkeep”.

Jocul încrucișat și progresia încrucișată devin încet standard din industrie, dar multe jocuri nu permit transferul de caractere. Cu toate acestea, se pare că cel puțin un dezvoltator – Bungie – a vrut să se încorporeeze în Destiny 2, dar Sony nu i-a permis.

Vorbind în timpul unui podcast, Jason Schreier de la Kotaku a spus următoare. Acest citat a fost raportat pentru prima dată de Eurogamer. Se pare că Sony nu a vrut ca jucătorii să părăsească ecosistemul PlayStation 4 (PS4) și să meargă pe platformele Microsoft.

Am auzit că Bungie a vrut să facă transferuri de personaje pentru PS4 și PC - înainte de apariția Destiny 2: Forsaken - dar Sony nu a permis acest lucru. Sony este exact ca, vrem ca oamenii să asocieze Destiny cu PS4, dacă asta înseamnă să-i încurcă pe alții jucători. E nasol și sperăm că Bungie o va termina.

Având în vedere că Sony permite acum jocul încrucișat pe anumite titluri precum Fortnite, sperăm că acest lucru se va schimba în viitorul apropiat. Din păcate, având în vedere avansul masiv în vânzări al companiei față de concurență, pare puțin probabil, deoarece compania nu are niciun stimulent. Acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece sistemele de generație următoare sunt la colț.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce părere despre această declarație a lui Schreier? Doriți posibilitatea de a vă transfera personajele de pe PS4 pe PC sau Xbox One? Anunță-ne.

Salvați sistemul solar

Destinul 2

Fură și trage

Destiny 2 este un shooter la prima persoană de la Bungie. Dezvoltatorul este cunoscut pentru jocurile stelare precum Marathon și Destiny, dar această aventură în lume deschisă poate fi cea mai bună experiență până acum.

  • 14 USD pe Amazon

Accesoriile Xbox pe care le veți iubi

Fiecare dintre aceste accesorii de calitate este garantat pentru a vă avea experiența Xbox.

Controler cu firul stabilit PowerA pentru Xbox One 20 USD la Amazon)

Imaginea de la PowerA asupra controlerului Xbox One este o alegere atractivă pentru jucătorii care au grijă de buget, care găsește toate elementele de bază.

Telecomanda media Talon PDP Xbox (20 USD la Amazon)

Telecomanda media Talon PDP Xbox este excelentă pentru a viziona emisiuni pe consolă.

Stand vertical Xbox One S (10 USD la Amazon)

Stați-vă consola în poziție verticală cu acest accesoriu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here