Raport: Operațiunea poliției de la Ubisoft Montreal s-a datorat unei farse

Sursa: Ubisoft

Actualizare, 7:40 p.m. ET: SPVM (poliția din Montreal) a emis o declarație prin care se confirmă că situația este sub control, dar că este încă în curs.

Actualizare: 7:25 p.m. ET: Ubisoft emite o declarație cu privire la situație, mulțumind poliției pentru munca depusă.

Actualizare 5:10 p.m. ET: Poliția din Montreal confirmă știrile locale că apelul inițial la 911 care i-a chemat la birourile Ubisoft a fost o farsă.

Actualizare, 3:55 p.m. ET: Poliția evacuează clădirea și încă investighează.

Actualizare, ora 15:30.m. ET: Atât poliția din Montreal, cât și Ubisoft nu au confirmat că este o situație de ostatici, așa că ne-am actualizat povestea în consecință.

Actualizare, 3:13 p.m. ET: Poliția din Montreal a spus că ofițerii investighează și că nu au fost raportate răni.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce trebuie sa stii

  • O mare operațiune a poliției a avut loc vineri la birourile Ubisoft din Montreal.
  • Angajații Ubisoft au stat câteva ore pe acoperiș înainte de a fi evacuați.
  • Poliția confirmă acum că raportul 911 care a dus la operațiune a fost o farsă.

O anchetă amplă a poliției care a avut loc vineri la birourile Ubisoft Montreal a fost rezultatul unei farse, a confirmat CBC cu poliția locală.

Au existat inițiale rapoarte despre o posibilă situație de ostatici, dar acest lucru nu a putut fi confirmat nici de Ubisoft, nici de poliție.

„Suntem conștienți de situație și lucrăm cu autoritățile locale”, a declarat un purtător de cuvânt al Ubisoft într-o declarație pentru Windows Central. „Este important să nu stăm în calea muncii lor în acest moment. Așteptăm declarația oficială.

Journal de Montreal a fost unul dintre primii au raportat că ceva se întâmplă în zonă, dar a remarcat că poliția nu a putut confirma nicio informație.

O prezență puternică a poliției, inclusiv ofițeri specializate în echipament tactic, a fost la fața locului, potrivit atât contul de Twitter al poliției din Montreal, cât și filmările realizate de TVA Nouvelles, un post local de știri TV în limba franceză. Poliția a cerut oamenilor să evite zona în timpul anchetei.

Există o operațiune de poliție în desfășurare la colțul dintre Saint-Laurent și St-Viateur. Le cere oamenilor să evite zona. #SPVM validează în prezentările informații și vor urma mai multe detalii. poza.stare de nervozitate.com/44PjWzsCOh

— Poliția Montréal (@SPVM) 13 noiembrie 2020

Potrivit știrilor locale de la LCN în limba franceză, mulți dintre angajați au fost mutați pe acoperiș. Imaginile mai arată că ușa care deschidea spre acoperiș fusese baricadată din exterior. Dezvoltatorul Eric Pope a confirmat că sunt angajații Ubisoft pe acoperiș pe Twitter.

//stare de nervozitate.com/MrPope/status/1327329554294312963?s=20

EN DIRECT | Opération policière: l'hélicoptère TVA Nouvelles survole le secteur //t.co/Oj4yEp0wcJ pic.stare de nervozitate.com/o3iNBl7D1R

— TVA nouvelles (@tvanouvelles) 13 noiembrie 2020

Ubisoft are mai multe clădiri în zonă. Mulți angajați încă lucrează de acasă din cauza pandemiei.

Actualizare, 3:13 p.m. ET — Poliția din Montreal a declarat că nu au fost raportate răniri la fața locului

Poliția din Montreal a mai postat pe Twitter câteva detalii despre anchetă. Tweet-ul a spus că ofițerii au fost trimiși la locație în urma unui apel la 911 și că nu au fost raportate răniți în acest moment.

Ofițerii au fost trimiși la locație în urma unui apel la 911. Ofițeri specializate #SPVM sunt la fața locului care inspectează incinta. Nu sunt răniți raportate. //t.co/omrH0sYHbQ

— Poliția Montréal (@SPVM) 13 noiembrie 2020

Poliția continuă cercetările.

Actualizare, ora 15:30.m. ET — Poliția, Ubisoft nu confirmă situația ostaticilor

O declarație a poliției din Montreal și a Ubisoft nu a confirmat că este vorba despre o situație de ostatici. Ne-am actualizat povestea în consecință și vom continua să monitorizăm situația.

Actualizare, 3:55 p.m. ET — Poliția evacuează clădirea

Într-un tweet, poliția din Montreal a spus că evacuează clădirea. Înregistrările video de la un elicopter confirmă că angajații părăsesc acoperișul.

Deocamdată nu a fost identificată nicio amenințare. Momentan evacuăm clădirea. #SPVM //t.co/7g7eHU2B1T

— Poliția Montréal (@SPVM) 13 noiembrie 2020

Polițiștii au adăugat că nu au fost depistați amenințări, dar fac cercetări în continuare.

Actualizare, 5:10 p.m. ET — Poliția confirmă că situația care a determinat operațiunea a fost o farsă

CBC a putut confirma cu poliția că apelul la 911 care a declanșat ancheta poliției a fost o farsă. Am contactat Ubisoft pentru comentarii. Poliția din Montreal nu a emis o declarație oficială la momentul scrierii acestui articol.

Actualizare, 7:25 p.m. ET — Ubisoft lansează o declarație cu privire la situație

Ubisoft a postat pe Twitter o declarație vineri seară în care mulțumește Poliției din Montreal pentru munca depusă vineri.

poza.stare de nervozitate.com/3fKlfoZMsi

— Ubisoft Montréal (@UbisoftMTL) 14 noiembrie 2020

Compania a menționat că totul a fost „rezolvat fără incidente” și că se va concentra pe asigurarea „sănătății și bunăstării” celor afectați. Studioul nu a confirmat nicio parte despre investigația incidentului.

Actualizare, 7:40 p.m. ET — Poliția din Montreal confirmă că situația este sub control, ancheta este în desfășurare

SPVM (poliția de la Montreal) a emis o declarație vineri seară în care confirmă că situația este sub control, dar că investighează în continuare. Ei au confirmat că apelul inițial la 911 era pentru o situație de ostatici, dar nu au găsit nicio amenințare la fața locului.

Vineri după-amiază, Service de police de la Ville de Montréal (SPVM) a desfășurat un număr mare de resurse pentru a răspunde unui apel pentru o situație de ostatică într-o clădire de birouri din bulevardul Saint-Laurent. Perimetrul a fost securizat rapid, iar SPVM confirmă că nu a fost detectată nicio amenințare și că nu sunt raportate răni.

Angajații care au fost evacuați au fost aduși într-o zonă de unde anchetatorii și-au putut lua declarații.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here