Controversele repetate cu Halo Infinite îmbătrânesc

Sursa: Xbox Game Studios

În ciuda statutului său de serie emblematică pentru Xbox și a francizei care a pus inițial acea consolă pe hartă, Halo s-a străduit să rămână relevant în spațiul shooter-urilor la persoana întâi după succesul Halo: Reach din 2010. Atât Halo 4, cât și Halo 5: Guardians au prezentat modificări controversate, cum ar fi abilități de mișcare avansate intrinseci, un sandbox mai puțini diversi și microtranzacții care modifică jocul, pe care mulți fani le-au considerat că sunt în contradicție cu esența a ceea ce a făcut Halo grozav. Drept urmare, ambele jocuri au fost în mare parte umbrite de alte titluri.

Cu Halo Infinite, Microsoft și 343 Industries caută să-l propulseze înapoi la gloria de odinioară printr-o campanie extinsă de lume semi-deschisă, o suită multiplayer free-to-play cu un nou sistem de personalizare, oferte sezoniere Battle Pass și sandbox. - gameplay concentrat care readduce seria la rădăcini. Cu toate acestea, în ciuda potențialului interesant pe care îl are Halo Infinite, nu pot să nu simți sau strop de dezamăgire în legătură cu multe avertismentele pe care știm că le va avea jocul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Lipsa de cooperare și Forge este dureroasă

Sursa: Bungie

Co-op și Forge sunt părți esențiale ale experienței. Halo și ar trebui să fie în joc la lansare.

Probabil cel mai mare dezavantaj al jocului este că Halo Infinite nu va avea campanie cooperativă și Forge la lansare. Aceste două caracteristici sunt o parte esențială a ceea ce făcea serialul atât de popular și, în special, cooperarea a fost o parte integrantă a experienței Halo de la lansarea Halo: Combat Evolved în 2001. Jocul prim-joc Halo pe măsură ce devine a devenit o tradiție pentru prietenii mei și pentru mine de-a lungul anilor, dar cu Halo Infinite, nu vom putea face asta timp de trei luni de la lansare. Sunt sigur că îmi va face plăcere să joc campania de unul singur, dar este, fără îndoială, inacceptabil ca un nou joc Halo să fie lansat fără o caracteristică pe care a avut-o întotdeauna la lansare de la începutul seriei.

Lipsa Forge va face, de asemenea, extrem de dificilă formarea unei comunități de jocuri personalizate în jurul Halo Infinite atunci când apare, în principal pentru că caracteristica nu va fi adăugată timp de cel puțin șase luni după lansare. Fără posibilitatea de a crea hărți personalizate pentru modurile de joc personalizate preferate de fani, cum ar fi Duck Hunt, Garbage Man și Speed ​​​​Halo, toată lumea va fi forțată să rămână la hărțile vanilie ale lui Halo Infinite, care elimina o mare parte. din ceea ce face Custom Jocuri speciale. Fiind cineva care îi place să joace moduri de joc create de comunitate pe hărți creative Forge, a afla că Forge nu va fi în Halo Infinite timp de jumătate an a fost un adevărat ucigaș.

Un sistem de personalizare controversat

Sursa: Xbox Game Studios

Un alt dezavantaj este sistemul de acoperire Halo Infinite, care permite jucătorilor să câștige și să folosească „acoperiri” — o combinație de culori, texturi și modele — pentru a-și personaliza armura, armele și vehiculele. Există o mulțime de lucruri noi interesante pe care le veți putea face cu acoperirile, cum ar fi adăugată de uzură la echipamentul dvs., dar marele dezavantaj al acoperirilor este ca nu vei putea personaliza armura Spartanului tau coloreaza liber, asa cum ai putea-o face in jocurile anterioare Halo.

Acoperirile disponibile test beta Halo Infinite sugerează că jucătorii li se va oferi cel puțin o varietate implicită de acoperiri cu culori de bază din care să aleagă, dar primul jucătorii nu vor avea posibilitatea de a-și personaliza culorile la un nivel mai profund fără a. avea, de asemenea, pentru a utiliza texturile și modelele alternative încorporate în multe dintre acoperirile jocului. Fanii au sugerat separarea straturilor de culori, astfel jucătorii să le poată folosi fără a fi nevoiți să-și schimbe culoarea preferată a armurii, dar dezvoltatorii au declarat că aceasta nu este o posibilitate. Nu mă îndoiesc că straturile de acoperire vor oferi jucătorilor câteva opțiuni foarte interesante, dar să arate că nu putem personaliza separat culorile lui Spartan este un compromis uriaș.

O schimbare inutilă a progresiei

Sursa: Windows Central

Recent, 343 Industries anunțat, de asemenea, că progresia Halo Infinite Battle Pass va fi limitată la provocări, împiedicând fanii să acumuleze experiență și să-și ridice nivelul Battle Pass pur și simplu completând așa cum ați putea face în Reach, Halo 4. și Halo 5. De atunci, dezvoltătorii au confirmat că unele provocări vor cere jucători să finalizeze pur și simplu jocuri, dar pe baza a ceea ce am văzut în timpul primei previzualizări tehnice, știm, de asemenea, că vor exista o mulțime de provocări cu obiectivul obținerii ucideri cu arme specifice sau terminarea meciurilor unui modul de joc specific.

Răspunsul comunității la această știre a fost covârșitor de negativ. Nenumărați fani și-au exprimat îngrijorarea cu privire la proiectarea sistemului pentru ai determina pe jucători să cumpere microtranzacțiuni Challenge Swap văzute în versiunea beta, forțând oamenii să joace un anumit mod de a face progres și că progresia în general ar putea fi extrem de dificilă pentru jucătorii noi și slab calificați, care luptă să te descurci bine în multiplayer. În cele din urmă, dezvoltatorii au cedat, confirmă că provocările care necesită finalizarea meciurilor se vor reîmprospăta permanent după fiecare joc.

Mă bucur că dezvoltatorii au abordat problema atât de repede, dar pentru mine este derutant că dezvoltatorii au crezut că a merge mai departe cu această schimbare a fost o idee bună în primul rând. Mă umple de îngrijorări cu privire la ce altceva cred că este o idee „bună” pentru jocul complet.

Totul din Halo Infinite va avea o avertizare?

Sursa: Xbox Game Studios

Se pare că totul în Halo Infinite are un dezavantaj.

În cele din urmă, se pare că tot ce vine în Halo Infinite are un dezavantaj. Va avea cea mai ambițioasă campanie din franciză și modul Forge de până acum, dar nu veți putea să vă bucurați de campanie cu prietenii sau să utilizați Forge câteva luni după lansare. Sistemul de personalizare vă va permite să vă personalizați armura în moduri noi minunate, dar nu puteți schimba liber culorile lui Spartan. Fiecare Halo Infinite Battle Pass de sezon va oferi o mulțime de produse cosmetice interesante de câștigat, dar progresul poate fi puternic înclinat către provocări care pot fi sau nu distractive pentru stilul tău de joc, în ciuda adăugării de progres pentru finalizarea meciului.

Într-o perioadă de timp în care titlurile multiplayer concurente, cum ar fi Battlefield 2042, oferă jucătorilor mai multe funcții și conținut decât oricând, ultimul lucru pe care trebuie să-l facă Halo Infinite, este să se simtă ca și cum există un dezavantaj pentru fiecare parte. a experienței. Vreau să fiu încântat să joc Halo Infinite, dar datorită absenței cooperării și Forge la lansare, restricțiile sistemului de acoperire și mesajelor confuze în jurul Battle Pass XP, mă simt prea îngrijorat de joc 2020).

Dacă Microsoft și 343 Industries doresc ca Halo Infinite să-l aducă înapoi pe hartă, atunci când jocul trebuie să fie jucătorilor lucruri noi și interesante fără a reduce să întârzie funcțiile care sunt esențiale pentru franceză.

Gândurile tale

Ce crezi? Sunteți de acord cu mine că veștile proaste frecvente despre Halo Infinite sunt frustrante? Să-mi dai de veste. Sper că va ajunge să fie unul dintre cele mai bune jocuri Xbox disponibile, dar o mare parte din hype-ul meu anterior a dispărut, până la punctul în care nu măcar nu voi precomanda Halo Infinite așa cum fac de obicei cu noile jocuri Halo.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021, abia așteptăm lansarea completă... deși suntem întristați să aflăm că unele funcții vor lipsi la lansare.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here