Problemele misiunii „Reparați distribuitorul de jetoane Fort al lui Prickett” în Fallout 76

Mă așteptam să găsesc o mulțime de erori și erori atunci când Fallout 76 a căzut. Ceea ce nu mă așteptam a fost ca o zonă întreagă să fie la limită de nejucat. Când am încercat să finalizez misiunea Biroului de Turism, m-am întâmpinat cu o mulțime de probleme care nu numai că au făcut căutarea imbatabilă, ci și o întreagă secțiune – deși mică – a hărții de nejucat.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft

Actualizare 19 noiembrie 2018: Fallout 76 primește un patch

Un nou patch a venit la Fallout 76. Au existat corecții generale de performanță și stabilitate, precum și actualizări ale inamicilor, artă și grafică, misiuni, PVP și interfață cu utilizatorul. În acest patch problemele Prickett Fort au fost rezolvate! Acum puteți continua să finalizați misiunea în mod normal, fără probleme.

Dacă întâmpinați în continuare cu această căutare, lăsați un comentariu mai jos și vom vedea ce putem face pentru a vă ajuta!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Totul este în neregulă cu această căutare

La început, căutarea Biroului de Turism funcționează bine, dar totul se schimbă atunci când trebuie să reparați distribuitorul de jetoane. Prima dată am intrat în zonă, am întâlnit o grămadă de soldați roboți ai Uniunii și Confederaților care se înfruntau în parcare. Pe ecran mi-a apărut în căutarea unui eveniment pentru a ucide soldații confederați, așa că mi-am scos arma și am sărit direct înăuntru.

Nu a durat mult până mi-am dat seama că arma mea nu dăuna absolut niciunui roboți din zonă, dar gloanțele lor încă m-au rănit foarte mult. Am plecat repede, presupunând că era o problemă temporară, și am reîncărcat jocul. Când m-am întors, nu au fost soldați în confederați și oricât am stat, nu au mai apărut niciodată.

În plus, distribuitorul de jetoane în sine este complet "neselectabil.„Asta înseamnă că întregul motiv pentru care trebuie să fii în această zonă pentru început nici nu funcționează. Nu numai că am irosit obiecte de vindecare, gloanțe și timp, dar apoi a trebuit să dau înapoi complet pentru a începe o nouă căutare în altă parte. Am încercat să mă întorc doar o dată și aproape ca și cum probleme cu această zonă s-au restabilit în diferite probleme. Majoritatea problemelor majore rămân aceleași, dar de fiecare dată când mă găsesc în acest colț al hărții observă altceva care este greșit.

Ce poti face?

Absolut nimic. Nu există un loc ciudat sau vreo modalitate inversă de a trece peste această eroare. Singurul lucru pe care poate să spere să-l faci este să te vizitezi ocazional în zonă pentru a vedea dacă te-ai încărcat în mizeria de bug-uri sau nu. Deși s-au raportat că această eroare este această problemă uriașă, există o cantitate decentă de jucători care nu au experimentat-o ​​​​deloc. Dacă gândul de a-ți pierde timpul verificând ceva care ar putea să nu funcționeze niciodată nu te deranjează, atunci cel mai bun pariu ar fi să aștepți sau să actualizezi un patch. Sperăm că Bethesda este conștientă de asta.

Au existat alte erori pe care le-ați întâlnit în Fallout 76? Aici, la Windows Central, avem un raport complet despre toate erorile și erorile pe care le puteți întâlni în joc. Dacă ați văzut pe care nu l-am menționat, nu ne spuneți totul în secțiunea de comentarii de mai jos.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Actualizare 19 noiembrie 2019: Fallout 79 a primit un patch care a remediat toate erorile cu această misiune!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here