Interviu Remnant From the Ashes „Subiect 2923”: Detalii despre DLC, viitorul francizei

Cea mai recentă și finală bucată de DLC a fost lansată oficial pentru Remnant: From the Ashes. Pentru a sărbători această lansare și aniversarea unui an a jocului, ne-am întâlnit cu designerul principal Nicolas Fikac pentru a discuta despre ce se poate aștepta jucătorii de la Subiectul 2923 și cum ar putea arăta viitoarele proiecte potențiale ale Gunfire Games.

Pe lângă faptul că am discutat despre numărul de șefi incluse în Subiectul 2923, am abordat modificările masive care vin în echilibrarea echipamentelor, diferențele cheie dintre acest DLC și Swamps of Corsus și chiar și posibilitatea unui Remnant: From the Ashes 2. Iată lista completă a subiectelor și întrebărilor discutate în timpul acestui interviu:

Ce pot aștepta cu nerăbdare jucătorii care au finalizat povestea principală și au petrecut mult timp cu DLC-ul Swamps of Corsus cu Subiectul 2923?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru jucătorii care tocmai se scufundă în Remnant: From the Ashes pentru prima dată, vor putea experimenta imediat acest nou conținut? Sau ai recomanda ca ei sa completeze mai intai povestea principala?

Există articole noi specifice invocatorului cu Subiectul 2923? Care sunt cele mai interesante schimbări care vin la echipament?

Se pot aștepta jucătorii la orice ar putea sau upgrade la Remnant: From the Ashes cu Xbox Series X?

a împărtăși experiența dvs. de lucru cu Xbox Game Pass? Cum a afectat baza de jucători sau succesul acestui titlu?

Sunteți în măsură să împărtășiți informații despre cum va arăta viitorul acestui francize sau despre acest lucru urmează pentru echipa de la Gunfire Game? Există vreo posibilitate pentru un Remnant 2?

Jocul multiplatform vine pe consolele actuale?

Câți șefi noi sunt în acest DLC și vă faceți speciali?

Dacă sunteți interesat de oricare dintre aceste subiecte și informații specifice directe ale dezvoltatorului, vă veți asigura interviul nostru de mai sus. Se pare că echipa Gunfire Games intenționează să continue sprijinul pentru Remnant: From the Ashes de ceva timp, în ciuda faptului că Subiectul 2923 este ultimul DLC oficial.

Impartaseste-ti gandurile!

De ce ești cel mai încântat de subiectul 2923? Dacă ați sărit deja, ce ar trebui să aștepte alți jucători? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii!

Ultimul DLC

Subiectul 2923

Termină lupta!

Subiectul 2923 oferă mai multe echipamente, mai mulți șefi și noi zone frumoase de explorare. Vedeți cea mai mare expansiune de conținut pe care Remnant: From the Ashes a văzut-o!

  • 10 USD la Steam
  • 10 USD la Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here