Memento: Skype for Business Online se încheie imediat, așa că intrați în Microsoft Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Skype for Business Online se retrage pe 31 iulie 2021.
  • Opțiunile după 31 iulie vor fi Microsoft Teams sau Skype for Business Server.
  • Microsoft va programa upgrade-uri asistate de Microsoft în următoarele săptămâni.

Dacă sunteți pe Skype for Business Online, probabil că știți deja că zilele serviciului sunt numărate. Microsoft a fluturat steag roșu despre acest lucru de ani de zile, așa că cel mai recent memento al companiei nu ar trebui să fie o surpriză (prin ZDNet). Începând de astăzi, aveți la dispoziție 90 de zile până când Skype for Business Online va fi retras.

Postarea recentă a Microsoft pe acest subiect clarifică ce se întâmplă atunci când serviciul va fi retras, ce opțiuni sunt utilizatorilor și cum va arăta lansarea de upgrade asistată de Microsoft. Primul element menționat este căștii pot trece la Microsoft Teams, fie la instanță de Skype for Business Server. Apoi, există o listă cu ceea ce se va întâmpla pe 31 iulie, care afirmă că serviciile care se integrează cu Skype for Business online nu vor mai fi acceptate și nici nu vor putea să vă muți utilizatorii din modul Numai echipe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Totuși, Microsoft nu caută să împingă pe nimeni în frig. Postarea sa sunt mai multe secțiuni dedicate modului în care pot fi realizate tranziții fără probleme din Skype for Business Online. Primul detaliază planurile companiilor pentru upgrade-uri asistate de Microsoft la Microsoft Teams. Iată un fragment din el:

În următoarele săptămâni, vom începe să programăm upgrade-uri asistate de Microsoft pentru a cumpăra Teams for Skype for Business Online cu implementări numai în cloud sau hibrid. Actualizările asistate ajuta la pașii tehnici de ultima milă ai tranziției la Teams. Clienții vor fi notificați prin centrul de administrare Teams și Centrul de mesaje Microsoft 365, cu 90 de zile înainte de data programată pentru upgrade-ul asistat. Clienții care urmăresc pentru a finaliza tranzițiile la Teams Only înainte de data de actualizare automată programată sunt încurajați să facă acest lucru pentru un control mai bun asupra momentului experienței lor de actualizare.

puteți vedea schița completă a planurilor și instrumentele de asistență pentru tranziție postarea pe blogul Microsoft Teams de mai sus. Și dacă sunteți trist că Skype for Business Online dispare, nu uitați că și Microsoft Teams este destul de grozav. Primește în mod noi funcții, cum ar fi constant înregistrarea automată a întâlnirilor, îmbinarea apelurilor, integrarea creării cu GitHub și multe altele.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here