Remedy dezvăluie primul DLC Control la Game Awards 2019 (actualizare)

Sursa: Remedy Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Control: Expeditions este o expansiune gratuită de final de joc pentru toți jucătorii.
  • Modul implică interacțiunea cu Jukebox-ul și finalizarea provocărilor bazate pe timp.
  • Remedy anunțat, de asemenea, că primul DLC plătit va apărea în martie 2020.

Actualizat 16 martie 2020: Primul DLC Control va ajunge pe PlayStation 4 și pe Epic Games Store pe 26 de martie, dar va ajunge pe Xbox One pe 25 iunie.

Remedy a dezvăluit primul DLC pentru hit-ul premiat din 2019 Control la Game Awards joi seară.

Control: Expeditions este prima parte a foii de parcurs DLC anunțate anterior a companiilor pentru a obține imagini și, din fericire pentru jucători, este disponibil acum gratuit pentru oricine are jocul.

Anunțul a coincis cu o postare pe blog care a apărut pe site-ul Remedy cu toate detaliile pe care jucătorii vor să le cunoască.

În primul rând, Expeditions este o expansiune gratuită pentru toți jucătorii pe care o puteți debloca în sfârșitul jocului. În rolul lui Jesse Faden, sarcina de a explora o nouă zonă a Carierei Black Rock și de a finaliza provocările. Vor fi patru „insule”, fiecare cu o provocare cronometrată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a ajunge la el, trebuie să finalizați misiunea „My Brother's Keeper”. poate ridica apoi un token Jukebox din Central Executive după o conversație cu Arish de la securitate. Dacă ați găsit vreodată Jukebox-ul chiar lângă Central Executive în timpul jocului și v-ați întrebat ce secrete ascunde (ca toate celelalte articole modificate), acesta este.

ultimele misiuni oferite de Jukebox atâta timp cât un token Jukebox. Le puteți ridica completând Alerte Biroului, Contramăsuri de bord și învingând inamici numiți dificili.

Trailerul, care a fost difuzat ca o reclamă pentru The Game Awards, a mai dezvăluit că primul DLC plătit, numit The Foundation, va fi disponibil pe 26 martie 2020.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here