Quake remasterizat acum disponibil pentru console, și pe Xbox Game Pass

Sursa: Bethesda Softworks

Actualizare, aug. 19, 2021 (12:50 p.m. CT): Quake se îndreaptă către Xbox Game Pass pentru consolă și PC, în timp ce Quake II și Quake III Arena se îndreaptă către Xbox Game Pass pentru PC

Actualizare, aug. 19, 2021 (12:25 p.m. CT): Quake este disponibil acum pentru consolele Xbox, PlayStation și Switch

Ce trebuie sa stii

 • QuakeCon 2021 începe joi, 19 august.
 • Una dintre descrierile segmentelor a anterioare o nouă versiune a Quake, un shooter la persoana întâi dezvoltată de id Software.
 • Quake a fost evaluat de ESRB pentru platformele Xbox, PC, PlayStation și Nintendo Switch.

Classic id Software shooter-ul în prima persoană Quake a fost evaluat pentru consolele Xbox și alte platforme către ESRB. Thisștire vine chiar înaintea QuakeCon2021, unde descrierea unui segment a menționat anterior o „ediție revitalizată” a Quake, așa cum a observat XboxEra.

Acest segment, denumit „Hai să vorbim cutremur”, este setat să înceapă la 10:30 a.m. ET / 7:30 a.m. PT vineri, cu dezvoltatorii Jerk Gustaffson de la MachineGames discutând istoria cutremurului inițial cu John Linneman de la Digital Foundry. Acest lucru ar putea indica faptul că acest proiect de remasterizare este o colaborare între id Software și MachineGames. Cele două studiouri fac parte din umbrela Bethesda Softworks și au lucrat împreună în trecut, în special pe tehnologie precum motorul id Tech.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Quake a fost lansat inițial în 1996 și a fost disponibil pe PC de mult timp. Lista ESRB indică faptul că jocul vine acum pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4 și Nintendo Switch.

În martie 2021, Microsoft și-a finalizat finalizarea companiei-mamă Bethesda Softworks ZeniMax Media, adăugându-și dezvoltatorii la familia proprie Xbox. Șeful Xbox, Phil Spencer, a declarat că vor exista titluri cu „moștenire” pe alte platforme, dar că, în continuare, înțelegerea a fost de a aduce jocuri exclusive pe platformele pe care există Xbox Game Pass.

Acest lucru este deja văzut în titluri precum Bethesda Game Studio's Starfield și Arkane Austin's Redfall, ambele fiind exclusiv pentru Xbox Series X, Xbox Series S și PC.

Actualizare, aug. 19, 2021 (12:25 p.m. CT) — Quake actualizat este acum disponibil pentru toate consolele

Sursa: Bethesda Softworks | Revista Microsoft

Într-o lansare surprinsă, Quake remasterizat și amenajat vizual este disponibil dintr-o dată pentru consolele Xbox, PlayStation și Nintendo Switch. Odată, Quake cu care să accepte toată gama de joc modern, inclusiv imagini să crească la rezoluție până la 4K (până la 1080p pe Switch) și până la 120 FPS, salvare încrucișată și în cloud, multiplayer online și cooperare. , Realizări și trofee și multe altele. Se pare că Quake ar putea și pe Xbox Game Pass, deoarece a venit să faci publicitate suport pentru Xbox Cloud Gaming.

Se pare că pot fi planificate pentru a stabili suplimentare pentru relansarea Quake printr-o actualizare a generației curente pentru Xbox Series X|S și PS5, nu este clar că ar presupune o astfel de actualizare. Indiferent, cu toate acestea, acest shooter clasic lansează o listă cu cele mai bune jocuri Xbox

Actualizare, aug. 19, 2021 (12:50 p.m. CT) — Quake, Quake II și Quake III se îndreaptă către Xbox Game Pass

Acum, Quake remasterizat și poate confirma că am ajuns să îndreaptă către Xbox Game Pass atât pentru Xbox, cât și pentru PC. În plus, Quake II și Quake III Arena au fost, de asemenea, lansate în Microsoft Store și sunt disponibile prin Xbox Game Pass pentru PC. Nu se pare că Quake II și III sunt disponibile pe consolele Xbox în acest moment și sunt limitate la PC. Primul Quake este, de asemenea, singurul joc din trilogie care pare să fi primit primiți sau upgrade-uri față de original, deși Quake II și Quake III Arena au capabilități multiplayer online.

Cutremur

Quake original a revenit cu o serie de funcții moderne de joc și îmbunătățiri vizuale, iar acum este disponibil pentru consolele Xbox, PlayStation și Switch. Quake este disponibil și prin Xbox Game Pass pentru consolă și PC.

 • 10 USD la Microsoft (Xbox)
 • 10 USD pentru PlayStation
 • 10 USD la Nintendo (Switch)

Quake II și Quake III Arena

Quake II și Quake III Arena și-au făcut amândouă debutul pe Microsoft Store, deși în forma lor originală, cu capacități de restaurare multiplayer și disponibilitate Xbox Game Pass. Quake II și III sunt disponibile numai pentru PC, totuși, fără nicio lansare pentru consola în acest moment.

 • 5 USD la Microsoft (Quake II)
 • 15 USD la Microsoft (Quake III)

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

 • 45 USD la Microsoft Store
 • 45 USD pe Amazon
 • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here