Retrăiește istoria Zune cu această carte digitală neoficială pentru măsuța de cafea

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • O carte digitală neoficială pentru măsuța de cafea parcurge istoria Zune.
  • Cartea include secțiuni despre hardware, software, platformă și dispozitive ediții speciale.
  • Zune a fost anunțat inițial acum 15 ani, în 2006.

Cititorii Windows Central nu sunt străini de vizualizajele pasionate despre dispozitivele întrerupte. De la Windows Phone la Kinect, am văzut numărul nostru de dispozitive moarte primind scrisori de dragoste. Acum, pasionații Zune au un nou proiect de îngrijire să se bucure. Un inginer de software pe nume Peter Bull a creat „Zunepedia”, o carte digitală neoficială pentru măsuța de cafea care parcurge călătoria lui Zune. citiți despre carte și descărcați un PDF pe site-ul Zunepedia.

Cartea parcurge istoria dispozitivelor, hardware-ului și serviciilor Zune. De asemenea, evidențiază o comunitate de entuziaști Zune care este încă activă în 2021. Zunepedia are peste 40 de pagini de nostalgie care acoperă playerul de muzică familiară, dar în mare parte uitate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Zune a fost lansat pentru prima dată în 2006. A câștigat o mulțime de urmăritori pasionați, care are și astăzi rămășițe active. În cele din urmă, hardware-ul Zune a fost întrerupt în 2011. A trăit pentru scurt timp ca un serviciu pe telefoane Windows și console Xbox, dar în 2012 Microsoft a trecut la o strategie de branding diferită.

Sursa: Zunepedia

Dacă știți unde să căutați, puteți găsi încă rămăși de Zune în serviciile Microsoft astăzi. Bull subliniază că fontul Segoe servește drept moștenire pentru playerul muzical. Există, de asemenea, un grup de oameni care colectează hardware Zune. Editorul nostru de gestionare folosește uneori un Zune cu căștile sale Surface Earbuds. Există, de asemenea, mai multe dispozitive ediții speciale, inclusiv versiuni Halo 3 și Gears of War 2, care sunt populare printre colecționari.

Cea mai recentă mențiune majoră a lui Zune în cultura pop este apariția sa în Guardians of the Galaxy Vol. 2. Poate că Zune va reveni în Guardians of the Galaxy Vol 3., deși până atunci Starlord s-ar fi mutat pe un Lumia 1020.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here