Reddit Talk vă permite să săli de chat audio live între Redditors

Sursa: Reddit

Ce trebuie sa stii

  • Reddit a dezvăluit Reddit Talk.
  • Este o caracteristică care permite comunităților să aibă conversații audio live.
  • Funcția va fi activată la început.

V-ați dorit vreodată să puteți spune ceva unui Redditor care nu prea se traduce prin text? Ei bine, așteptarea aproape să încheie acum că Reddit Talk este pe drum, noua funcție de conversație audio live a Reddit.

Nouă funcție a fost anunțată astăzi pe Reddit (prin Engadget). Există deja o listă de așteptare în firul de anunț, în cazul în care vă îngrijesc un moderator care dorește să poată interacționa printr-un apel vocal live cu comunitatea ta. Este demn de remarcat faptul că numai modurile vor putea porni Talks în timpul fazei de testare a caracteristicii, deși Reddit are in plan să extindă capacitatea de a găzdui discuții cu „alți membri de încredere ai comunității”."

Reddit Talkții testează funcțiile de personalizare, astfel încât să alegeți gazdele să poată diferite emoji-uri și culori de fundal de dragul varietăți și stilului specific comunității. Cu toate acestea, doar timpul va spune care este cu adevărat amploarea întreagă a opțiunilor de personalizare specificate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După cum se menționează în firul de anunț Reddit Talk, această funcție are potențialul de a juca un rol important în modul în care site-ul gestionează Ask Me Anythings (AMA), care sunt sesiuni în care cineva de importanță - în raport cu o anumită comunitate - este adresat întrebări de către comunitatea și le răspunde sincer. AMA-urile Reddit variază de la găzduirea unor celebrități importante la vedete de film pentru adulți până la persoane aleatorii cu experiențe interesante de împărtășit, așa că care dintre ei va rămâne în forma de text standard va fi interesant de văzut.

O preocupare ridicată de /u/Crashdoom în firul anunțului Reddit Talk este că, dacă se întâmplă vreun AMA important prin Reddit Talk, va trebui cineva să transcrie în mod voluntar ceea ce să-i spună pentru a păstra conversația, având în vedere că unul dintre ele. principalele AMA Reddit atractii este calitatea sa „pentru totdeauna”, care este posibilă prin natura textuală a site-ului? Responsable de produs Reddit pentru creatori /u/signal menționează că „Odată ce o discuție se termină, postarea Reddit pentru discuție va exista (cu număr de voturi pozitive și comentarii), dar utilizatorii nu vor putea asculta conversația.„De aceea, întrebarea cum vor fi păstrate dialogurile rămân în aer.

Rămâne de văzut cum se va zgudui Reddit Talk, precum și dacă va fi competitiv cu funcția de canal Stage a Discord sau cu Clubhouse, aplicația care a declanșat întreaga viață a chatului audio live în primul rând.

Reddit

Reddit oferă comunități pentru fiecare interes cunoscut de om, așa că, dacă puteți găsi oameni cu care să discutați, acest site-ul de socializare pentru dvs. Este, de asemenea, un mod minunat de a te distra de muncă vrei să te pierzi într-o mare nesfârșită de meme.

  • Gratuit la Reddit

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here