Reddit se lansează oficial în Microsoft Store ca o aplicație web progresivă

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • O aplicație oficială Reddit este acum disponibilă în Microsoft Store.
  • Este o aplicație web progresivă care oferă aceeași interfață ca și instalarea site-ului web Reddit printr-un browser.
  • Aplicația oficială Reddit este disponibilă atât pe Windows 10, cât și pe Windows 11.

Reddit este unul dintre cele mai populare site-uri web din lume. Are o listă aproape nelimitată de comunități, de tehnologie și știri până la cele mai mari de nișă subiecte. Acum, oamenii pot naviga pe Reddit printr-o aplicație oficială pe Windows 10. Aplicația a ajuns în Microsoft Store la începutul acestei săptămâni și este o aplicație web progresivă (PWA).

Deoarece nouă aplicație Reddit este o PWA, interfața sa va fi familiară oricui a navigat pe site-ul web. În timp ce experiența oferită prin aplicația Reddit din Microsoft Store este identică cu cea care era deja disponibilă, sosirea ei este totuși bună pentru Microsoft. Compania dorește ca oamenii să ia în serios Microsoft Store, așa că orice adăugare de nume important ajută la îndeplinirea acestui obiectiv.

Sursa: Windows Central

Reddit este unul dintre multele site-uri și servicii celebre pentru adăugarea sau aplicarea la Microsoft Store. De la anunțul Windows 11, Zoom, OBS, Canva și alte câteva aplicații binecunoscute la apariția în Microsoft Store. În timp ce aplicația Reddit a sosit după anunțul Windows 11, este disponibil și pe Windows 10.

Dacă nu vă placeți oficial Reddit, există câteva alternative populare de la terți. Am analizat clientul Reddit Legere când a fost lansat în 2019. Readit este o altă aplicație Reddit populară, care există încă în zilele Windows Phone.

Reddit

Reddit este unul dintre cele mai populare site-uri web de pe Pământ. Acum puteți naviga prin toate comunitățile preferate prin aplicația oficială Reddit pe Windows.

  • Gratuit la Microsoft Store

Citește

Dacă nu vă place aplicația oficială Reddit pe Windows, Readit este o alternativă populară. A existat de pe vremea Windows Phone.

  • Gratuit la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here