Înregistrarea întâlnirilor Microsoft Teams este pe cale să devină mult mai ușoară

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • În curând veți putea să vă înregistrați automat întâlniri desfășurate în Microsoft Teams.
  • Microsoft a subliniat recent noua caracteristică prin centrul de administrare Microsoft 365
  • Noua opțiune va fi disponibilă în luna iulie.

Microsoft Teams are deja sau opțiune de înregistrare a întâlnirilor, dar în curând veți putea seta aplicația să facă acest lucru automat. Potrivit unui mesaj trimis prin Centrul de administrare Microsoft 365 (prin OnMSFT), noua opțiune va fi disponibilă în general în iulie.

Știam deja despre caracteristicile viitoare, deoarece un inginer Microsoft a discutat-o ​​​​într-un forum de feedback Teams în aprilie. Mesajul prin centrul de administrare Microsoft 365 adaugă mai multe detalii și nu oferă o cronologie specifică pentru lansarea noii caracteristici.

Odată ce nouă caracteristică ajunge, oamenii vor putea seta echipele să înregistreze automat întâlniri pe versiunile Android, iOS și desktop ale aplicației. Vor exista opțiuni pentru a activa opțiunea pentru o serie de întâlniri sau doar o singură întâlnire, dacă se preferă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Înregistrarea întâlnirilor este un instrument util pentru a revizui mai mult conținutul și pentru a părăsi întâlniri cu persoane care nu au participat. Recunosc că am uitat să înregistrez o sesiune înainte, așa că voi fi bucuros să configurez înregistrări automate ale întâlnirilor.

Unii dintre rivalii Teams, inclusiv Zoom, acceptă deja înregistrarea automată a întâlnirilor. Un lucru de remarcat este că o înregistrare a unei întâlniri mai lungi poate fi destul de mare. Veți dori să vă asigurați că aveți suficient spațiu de stocare pentru toate întâlnirile dvs.

Microsoft Teams

Microsoft Teams acceptă deja înregistrarea întâlnirilor, dar este ușor să uitați să începeți o înregistrare. În curând, veți putea seta aplicația să înregistreze automat întâlnirile.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here