Venituri record pe tot anul pentru Microsoft”,

Microsoft și-a publicat veniturile din al patrulea trimestru și din anul întreg, care dobândesc recorduri, în ciuda lansării Windows Phone 7 mai lentă decât s-a așteptat și Windows (și PC-urile) a primit o ușoară lovitură. 

Anul fiscal, care s-a încheiat pe 30 iunie, a înregistrat un record de 69 USD.9 miliarde (în creștere cu 12% față de 2010). Veniturile din T4 au fost înregistrate la 17 USD.4 miliarde, o creștere de 8% față de același trimestru din 2010. Venitul net al Microsoft pentru trimestrul a fost de 5 USD.87 de miliarde, o creștere de 30%, iar pentru anul a fost de 23 de dolari.2 miliarde, o creștere de 23%.

Veniturile diviziei de afaceri a Microsoft au crescut cu 16% pentru anul, în timp ce veniturile din serviciile online au crescut cu 15% (mulțumită creșterii Bing). Divertismentul și dispozitivele au crescut vertiginos cu 45% pentru anul cu Kinect, Windows Phone 7 și creșterea continuă a Xbox Live (și Xbox 360).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Veniturile Windows și Windows Live au scăzut cu 2% pentru anul (chiar și cu 400 de milioane de licențe Windows 7 vândute). Se spera ca Mango să fie nu numai un mare ROI (returnarea investiției), ci și un far de speranță pentru Nokia, care a raportat pierderi în ultimul trimestru.

Sursa: Microsoft

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here