Recipe Keeper Pro pentru Windows 10 merită să fie nouă pe carte digitală de bucate

Recipe Keeper Pro este un serviciu multiplatform care vă permite să stocați rețete și să le partajați pe dispozitiv. Există o versiune gratuită, dar pentru a putea stoca mai mult de douăzeci de rețete trebuie să optezi pentru versiunea Pro, care este lista separată în Windows Store.

Cel mai mare dezavantaj al Recipe Keeper Pro că va trebui să-l vă onați pe fiecare dintre dispozitivele., o apariție rară în Magazinul Windows în zilele noastre. Fiecare versiune costă 4 USD.99.

Pe lângă versiunile Windows 10 și Windows 10 Mobile, puteți găsi și pe iOS și Android.

Vedeți în Magazinul Windows

Caracteristicile Recipe Keeper Pro

Aplicația este bine făcută și are multe caracteristici pe care le-ați dori într-o aplicație de rețete. trebuie să vă adăugați rețete manual, să vă adăugați toate părțile din rețea la o listă de cumpărături și să adăugați fotografii la rețete. Aplicația are și un cronometru, așa că nu trebuie să deschideți o altă aplicație în bucătărie.

Lista de cumpărături este intuitivă și poate fi sortată fie după rețetă, fie pe categorii de alimente, cum ar fi conserve sau coacere, o funcție deosebită de utilizare pentru a economisi timp la magazin.

Pe lângă acele caracteristici relative standard legate de gătit, Recipe Keeper. Vă permiteți și să importați rețete de pe site-uri web. Face o treabă bună de a scana prin site-uri și de a adăuga ingrediente, pași și fotografii dintr-o pagină de rețete pe care o găsiți. voi edita listele în cazul în care face o greșeală sau doar să le modifice.

Are, de asemenea, un planificator de mese care vă permite să vedeți un rezumat ușor de citit al meselor săptămânii dvs. În timp ce aplicația poate fi utilizat fără a fi nevoie de hârtie și pix, dacă preferați să tipăriți lucrurile, este ușor să vă imprimați planul de masă sau lista de cumpărături.

Gătind un preț

După cum am menționat mai devreme, prețul este punctul slab al Recipe Keeper Pro. Majoritatea aplicațiilor din Magazinul Windows vă permiteți să cumpărați o aplicație o dată și apoi să o accesați pe toate dispozitivele. Acest lucru depinde de creatorii aplicației, desigur, și li se permite să aibă fiecare versiune cu preț separat, dar este încă sau diferență dezamăgitoare în comparație cu alte aplicații.

Dacă citiți recenziile aplicației din Magazinul Windows, veți vedea că dezvoltatorul susține că puteți cumpăra aplicația o dată și puteți face să funcționeze pe toate dispozitivele. Acest lucru pare a fi incorect, deoarece am aplicat aplicația pe un computer și nu este cerut să continue să fac upgrade la premium și să plătim din nou pentru versiunea de telefon. Acesta a fost cazul chiar și după înregistrarea pentru un cont. Dacă există toate modalitățile de a face o face, să funcționeze pe versiunile aplicației, nu este clar cum se face acest lucru.

Încheierea Recipe Keeper Pro

Pe lângă preț, Recipe Keeper Pro este o aplicație grozavă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească jocul de gătit. Facilitează importarea tuturor rețetelor tale preferate, iar funcțiile precum planificatorul de mese și lista de cumpărături fac pregătirea meselor mult mai simplă.

Faptul că serviciul este disponibil și pe Android și iOS este un plus, deoarece mulți utilizatori de Windows 10 folosesc astăzi telefoane non-Windows.

4 din 5

Vedeți în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here