Aplicația Reading Progress pentru Microsoft Teams este aici și este gratuită

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Lansarea globală a aplicației Reading Progress la început.
  • Aplicația este gratuită și concepută pentru a ajuta educatorii și studenții.
  • Este localizat în peste 100 de limbi.

Noua aplicație Read Progress a Microsoft Teams începe lansarea globală, care ar trebui să dureze aproximativ două săptămâni în total pentru a ajunge oriunde se dorește. Aplicația este gratuită și este localizată în peste 100 de limbi. Este încorporat în Teams Assignments și funcționează pe fiecare platformă pe care Teams este acceptat.

Iată o scurtă prezentare generală a ceea ce puteți realiza în Reading Progress, prin amabilitatea Microsoft:

  • Elevii se pot înregistra citind cu voce tare fie audio și/sau video.
  • Acest lucru permite elevilor să citească în propriul ritm și într-un cadru confortabil, eliminând orice stigmatizare, stres sau distragere a atenției asociate cu citirea cu voce tare.
  • Aplicația a simplificat un proces de obicei care necesită mult timp prin integrarea perfectă cu tabloul de bord Education Insights al echipei Teams.Odată trimisă, educatorii pot revizui tema înregistrată și pot oferi feedback după convenția lor.
  • Educatorii pot folosi funcția de detectare automată pentru a revizui rapid erorile, cum ar pronunțări greșite, repetări, fraze, intonație și omisiuni și le pot pentru a personaliza instrucțiunile pentru fiecare elev.

Sursa: Microsoft

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile aplicației Reading Progress și ale utilităților sale pentru testarea fluenței orașului. Între analiza sarcinilor asistată de inteligență artificială pentru revizuirea mai ușoară a educatorului și colectarea de date pentru producerea de informații utile, aplicația este creată pentru a fi cât mai folositor pentru profesori și studenți.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft are trei bloguri separate, precum și videoclipuri, toate discutând despre progresul orașului dacă ar putea să le aruncați sau despre mai atentă și să aflați mai multe despre ce poate face aplicația gratuită pentru orice săli de clasă în care ați fi implicat.

Microsoft Teams

Microsoft Teams ține la educatori și studenți, de aceea a fost dezvoltat Reading Progress, pentru a facilita o mai bună educație a fluenței orașului.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here