Tastatura mecanică BlackWidow a lui Razer a scăzut la un nou minim de 70 USD,

Obține una dintre cele mai emblematice echipamente Razer, tastatură mecanică pentru jocuri Razer BlackWidow, la vânzare pentru 69 USD.99. Acesta este un preț scăzut complet nou pentru o tastatură care s-a vândut până la 120 USD în septembrie și a fost mai aproape de 95 USD de când. Ofertele anterioare au văzut că această tastă a scăzut până la 80 USD, chiar și de Vinerea Neagră. Oferta se aplică doar întrerupătoarelor mecanice verzi. Alte comutatoare precum Razer Orange nu au scăzut nici pe departe la fel de scăzut ca preț. Și ofertele anterioare pe care le-am împărtășit, cum ar fi pe BlackWidow Elite, nu mai sunt active, așa că aceasta este cea mai bună șansă de a economisi astăzi.

Scăzut din toate timpurile

Razer BlackWidow Chroma RGB Green comută tastătura mecanică pentru jocuri

Are comutatoare mecanice Green semnătura lui Razer cu un sunet de clic, 50G de forță de acționare și precizie ridicată. Razer Chroma este o iluminare RGB care se sincronizează cu alte echipamente Razer și cu materiale terțe. Hypershift vă oferă macrocomenzi programabile.

69 USD.99 95 USD.00 reducere de 25 USD

  • Vezi pe Amazon

În primul rând, ca tastatură mecanică, BlackWidow folosește comutatoarele mecanice proprietare de la Razer. În acest caz, comutatoarele mecanice verzi. Aceste comutatoare oferă un clic satisfăcător al unui sunet la fiecare apăsare de tastă și trebuie doar 50 G de acționare, astfel încât să puteți atinge pentru a obține un răspuns. Acest lucru face ca comutatoarele să fie ideale pentru jucătorii și cei care se îngrijesc de dactilografiază și pentru oricine altcineva care are nevoie de o precizie cu adevărat ridicată, fără multă îngrijire de tastatură. Doar să știți că atunci când apăsați tastele, veți vedea acțiunea luată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, puteți utiliza Razer Chroma pentru propriul tip de personalizare. Chroma este versiunea RGB de la Razer. Nu numai că obțineți o iluminare de fundal multicoloră completă, capabilă să suporte milioane de culori pe gusturi iluminate individual, dar și partea Chroma a ecuației respective. Asta înseamnă că RGB-ul tău se poate sincroniza cu alte echipamente.

Utilizați Razer Hypershift pentru a remapa orice tastă sau orice combinație de gust. Acesta este modul în care BlackWidow obține complexul de macrocomenzi, complet programabil, pe care îl puteți alege.

Tastatura are, de asemenea, rutarea cablurilor încorporate, astfel încât să vă puteți ascunde și organiza firele. Vine și cu garanția Razer de 2 ani.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here