Razer împroșcă culori Quartz și Mercur pe mai multe accesorii și pe Blade 15

Sursa: Razer

Ce trebuie sa stii

  • Razer a anunțat astăzi noi pentru câteva dintre accesorii sale.
  • Razer Viper Ultimate, căștile wireless Hammerhead, Core X și suport pentru laptop au primit actualizări cu culorile Quartz și Mercury.
  • Razer Blade 15 primește și o ediție Quartz în octombrie.
  • consulta acum colecția completă Quartz și colecția Mercur la Razer.

Razer adaugă astăzi o nouă culoare mai mult sau accesorii și laptopului de gaming Blade 15. Compania anunțat că schemele sale de culori roz Quartz și alb Mercur sunt acum disponibile pentru mai multe accesorii. Sunt incluse mouse-ul de gaming wireless Razer Viper Ultimate, căștile fără fir Razer Hammerhead.

Viper Ultimate și Hammerhead sunt disponibile atât în ​​format Quartz, cât și în Mercury, în timp ce Razer Core X și Razer Laptop Stand sunt acum disponibile în Mercury. Între timp, Razer Blade 15, care este alegerea noastră pentru cel mai bun laptop de gaming și este deja disponibil în negru și Mercur, va primi un nou strat de vopsea în Quartz în curând.

Quartz Blade 15 va fi disponibil pentru 1.600 USD în Statele Unite, Canada, Australia, Singapore, Hong Kong și China din octombrie. Cu toate acestea, nu există încă o dată precisă de lansare disponibilă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Razer are o colecție destul de extinsă de accesorii și dispozitive disponibile în trio-ul său de culori. puteți găsi deja o mulțime din ceea ce vă oferă în negru standard, roz cuarț alb mercur, iar acestea doar se adaugă la această linie.

Razer Viper Ultimate și Razer Hammerhead în Quartz și Mercury sunt disponibile pentru 150 USD, respectiv 100 USD. Razer Core X și suport pentru laptop din Mercury sunt disponibile pentru 300 USD, respectiv 50 USD.

Colecția Razer Quartz

Colecția Quartz de la Razer aduce o nuanță de roz deschis tuturor, de la huse de telefon la șoareci și căști.

  • Vezi la Razer

Colecția Razer Mercury

Colecția Razer Mercury adaugă un aspect alb și argintiu strălucitor tastaturii, căștilor și multe altele.

  • Vezi la Razer

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here