Razer dezvăluie controlerul Wolverine V2 Chroma pentru Xbox Series X|S și PC

Sursa: Razer

Ce trebuie sa stii

  • Razer a anunțat că lansează cel mai nou controler al său, Wolverine V2 Chroma.
  • Wolverine V2 Chroma sunt șase butoane remapabile și un mod de declanșare a părului.
  • Wolverine V2 Chroma este disponibilă chiar acum de la Razer pentru 150 USD.

Razer a anunțat marți că cel mai nou controler al său, Wolverine V2 Chroma, este disponibil acum pentru 150 USD. Controlerul Wolverine V2 Chroma este conceput pentru utilizatorii Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC. La fel ca aproape toate controlerele Xbox licențiate care nu sunt produse de Microsoft, este un controler cu fir, de care ar trebui să cumpere cont pentru configurarea dvs.

În plus față de designul obișnuit RGB Chroma al lui Razer, Wolverine V2 Chroma sunt șase butoane „multifuncționale” remapabile sub forma a două bare de protecție și patru declanșatoare spate. Utilizatorii pot, de asemenea, să schimbe capacele stick-ului și să profite de modul de declanșare a părului lui Wolverine V2 Chroma pentru ori de câte ori este nevoie de cea mai rapidă reacție. arunca sau privire la noul anunț Razer pentru controler de mai jos:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toate efectele de iluminare pentru culorile RGB, precum și butoanele remapabile, sunt gestionate prin aplicarea gratuită Razer Controller Setup, pe care va trebui să vă descărcați pe Xbox sau PC.

Va trebui să așteptăm și să vedem dacă Wolverine V2 Chroma se alătură celor mai bune controle Xbox Series X|S, dar dacă sunteți interesat, puteți comanda unul de la Razer chiar acum.

Nou candidat

Razer Wolverine V2 Chroma

Cele mai recente de la Razer

Controlerul Wolverine V2 Chroma pare a fi o opțiune excelentă pentru jucătorii de pe Xbox sau PC care doresc un controler cu fir de calitate, care poate fi remapat și personalizat.

  • 150 USD la Razer

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here