Razer dezvăluie căștile Kaira X pentru Xbox Series X|S și PS5

Sursa: Razer

Ce trebuie sa stii

  • Razer a dezvăluit căștile Kaira X, cu diferite modele pentru Xbox Series X|S și PS5.
  • Kaira X vine într-o varietate de culori, cum ar fi negru, alb, electric Volt, Shock Blue și Pulse Red.
  • Modelele Razer Kaira X alb-negru sunt disponibile acum pentru 60 USD, în toate celelalte culori vor fi disponibile în octombrie.

Razer anunțat joi gama de căști Kaira X. Sunt disponibile diferite modele de Kaira X, reglate speciale pentru Xbox Series X, Xbox Series S și PS5. Există opțiuni pentru culorile Negru, Alb, Electric Volt, Shock Blue și Pulse Red. Dispunând de drivere de 50 mm, Kaira X folosește un 3.Conexiune de 5 mm și sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv PC-ul.

Modelele alb-negru ale Kaira X sunt disponibile acum pentru 60 USD, în timp ce celelalte culori sunt programate să sosească în prezent pe 14 octombrie 2021. Razer a introdus și noi suporturi universale de încărcare rapidă pentru controlul Xbox, care sunt compatibile cu toate cele mai bune controle Xbox Series X|S.

La fel ca Kaira X, aceste suporturi de încărcare sunt disponibile în negru fum, albastru șoc, alb robot, roșu puls și volt electric. Acestea sunt disponibile în prezentul Razer pentru 40 USD. Există, de asemenea, un suport colorat Aqua Shift, disponibil pentru precomandă de la Best Buy și Microsoft Store, deși este puțin în plus la 50 USD.

Thisștire vine după ce Razer și-a anunțat anterior controlerul Wolverine V2 Chroma, extinzându-și linia de accesorii pentru jocuri.

Linie nouă

Razer Kaira X

O nouă opțiune entry-level

Această casă este compatibilă cu toate consolele de jocuri și PC-ul dvs., ceea ce înseamnă că este o opțiune grozavă dacă nu poți să cheltuiți mulți bani.

  • 60 USD la Razer

Porniți

Suport universal de încărcare rapidă Razer pentru Xbox

Rămâneți încărcat

Cu un suport de încărcare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conectarea controlerelor pentru a păstra o baterie plină. Conectați controlul Xbox ori de câte ori nu îl utilizați.

  • 40 USD la Razer

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here