Razer Naga Pro wireless este o triplă amenințare cu plăci laterale modulare

Sursa: Razer

Ce trebuie sa stii

  • Razer a lansat astăzi noul mouse wireless Naga Pro.
  • Mouse-ul modular vă permite să schimbați între trei plăci laterale magnetice pentru setări diferite de butoane.
  • De asemenea, poate funcționa prin Razer HyperSpeed ​​​​wireless, Bluetooth sau ca mouse cu fir.
  • Razer Naga Pro este disponibil astăzi pentru 150 USD sau 170 EUR.

Razer Naga este o pictogramă în gama Razer în acest moment, iar cea mai recentă versiune a acestuia va consolida cu siguranță această reputație și mai mult. Noul Razer Naga Pro, lansat astăzi pentru 150 USD, se bazează pe designul modular al lui Razer Naga Trinity și preia conceptul complet wireless. Dar asta nu este tot - Razer are câteva modificări de design care reflectă starea actuală a peisajului jocurilor.

În centrul său, Naga a fost mouse-ul de preferat pentru jucătorii MMO și RTS, oferind un panou lateral cu 12 butoane care pot fi atribuite diferitelor abilități în joc. Naga Trinity a zguduit asta prin adaugarea de plăci laterale FPS și MOBA interschimbabile la mix, făcându-l o opțiune solidă pentru alte jocuri. Mouse-ul wireless Naga Pro păstrează acest concept în tact, oferindu-vă trei opțiuni de plăci laterale magnetice care pot fi schimbate din mers.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Una dintre aceste plăci, totuși, a suferit sau revizuire amplă a designului. Placa MOBA de pe Naga Trinity prezintă un model circular de șase butoane pentru abilități tale. Noua placă MOBA a fost rafinată pentru a funcționa bine pentru jocurile Battle Royale, iar Razer a repoziționat cele șase butoane în două rânduri mici de trei pentru acces rapid.

Placa MMO cu 12 butoane și panoul FPS cu două butoane rămân în mare parte aceleași, opțiunea FPS oferindu-vă o prindere mare de cauciuc pentru a vă ajuta să mărească mouse-ul stabil în mână în timpul jocului.

Sursa: Razer

Trecând wireless, Razer a inclus tehnologia HyperSpeed ​​​​pentru a se asigura că mouse-ul rămâne receptiv în orice moment. De asemenea, puteți utiliza Naga Pro prin ca mouse cu fir, ceea ce vă poate fi util dacă aveți nevoie să obțineți sau încărcare rapidă în. În cutie, Razer include un cablu low-drag, pentru a porni.

Mouse-ul are memorie la bord cu suficient spațiu pentru cinci profiluri, iar Razer estimează durata de viață a bateriei până la 100 de ore (până la 150 de ore pe Bluetooth) la o încărcare. Senzorul din Naga Pro este senzorul optic Focus+ 20K DPI al lui Razer, care ar trebui să asigure toate clicurile dvs. sunt cât se poate de precise. Toate comutatoarele de pe Naga Pro sunt, de asemenea, comutatoare Razer Optical, care folosesc lumina in loc de contact fizic pentru a inregistra clicuri. În plus, Razer evaluează comutatoarele la 70 de milioane de clicuri, astfel încât acestea sunt destul de durabile.

Mouse-ul wireless Razer Naga Pro este disponibil astăzi direct de la Razer și de la comercianții autorizați pentru 150 USD (170 EUR).

Amenințare triplă

Razer Naga Pro

O pictogramă wireless

Razer Naga Pro preia tot ceea ce funcționează cu Naga Trinity și îl face complet wireless. Durata de viață a bateriei până la 100 de ore, plăcile laterale interschimbabile și urmărirea precisă a acestui mouse de gaming care merită luat în considerare.

  • 150 USD la Razer

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here