Razer lansează laptopuri robuste Blade Studio Edition pentru creatorii de conținut

Ce trebuie sa stii

  • Razer este unul dintre primii producători de PC-uri care a adoptat noul program RTX Studio al NVIDIA pentru creatori.
  • Noile ediții Blade Studio sunt dotate cu grafică Quado RTX 5000 și GeForce RTX, procesează ultimă generație și o mulțime de spațiu de stocare și memorie RAM.
  • Orientate către creatorii de conținut, Razer Blade 15 Studio Edition și Blade Pro 17 Studio Edition ar trebui să poată gestiona cu ușurință orice, de la randarea video la editarea fotografiilor și modelul 3D.

Razer a adăugat astăzi la gama sa în creștere de laptopuri Blade, cu o pereche destinată creatorilor de conținut. Ca parte a noii certificări RTX Studio de la NVIDIA, cele două laptop-uri vin cu multă putere de vârf și spațiu de stocare pentru a face față multitasking-ului cu sarcini grele de resurse, cum ar fi creat modele 3D și redarea video.

Primul este nou Razer Blade 15 Studio Edition, care vine cu un ecran tactil OLED 4K care ar trebui să creeze imagini clare, culori vibrante și negru intens. În sprijinul acelui ecran se află un procesor Intel Core i7-9750, noul GPU mobil Quadro RTX 5000 de la NVIDIA cu 16 GB de VRAM, 32 GB de RAM și 1 TB de stocare SSD NVMe.

Noul Blade Pro 17 Studio Edition, între timp, setează ștacheta mai sus cu un panou de afișare rapid 4K 120Hz. În interior se află procesorul Intel Core i9-9880H, grafică NVIDIA Quadro RTX 5000, 32 GB de RAM și 1 TB de stocare SSD NVMe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ambele laptop-uri au un finisaj anodizat „Mercury White” și includ drivere Studio NVIDIA pentru a aduce beneficii suplimentare performanței aplicațiilor creative precum DaVinci Resolve și Adobe Lightroom. Dacă trebuie să reduceți lucrurile, Razer spune că sistemele vor fi disponibile și cu cipurile grafice NVIDIA GeForce GTX.

În ceea ce privește disponibilitatea, Razer spune doar că Studio Edition Blades vor fi disponibile „mai târziu în acest an." De asemenea, detaliile de preț vor ajunge la o dată ulterioară.

Putere de jocuri

Razer Blade 15 (2019)

Modelele mai noi ale Razer Pro 15 sunt puteri de gaming cu grafică NVIDIA RTX, procesează Intel Core a 9-a generație și o varietate de afișare de înaltă calitate.

  • De la 2.200 USD la Razer
  • De la 2.400 USD la Microsoft

Accesorii accesibile, care se vor împerechea perfect cu computerul dvs

Fiecare dintre aceste accesorii pentru PC vă va avea minunat experiența de zi cu zi - și niciunul nu costă mai mult de 30 USD.

Mouse de gaming KLIM Aim RGB (30 USD la Amazon)

Indiferent dacă ești un jucător sau nu, acesta este un mouse absurd de bun pentru preț. Este ambidextru, are un senzor receptiv, un cablu împletit, calitate de construcție asemănătoare unui rezervor și, da, are iluminare RGB, deși poți dezactiva dacă nu este treaba dvs.

Cutie USB AmazonBasics (16 USD la Amazon)

Aceste boxe mici și îngrijite pot împacheta doar 2.4 W de putere totală, dar nu vă lăsați păcăliți. Pentru ceva atât de mic, obțineți un sunet bine rotunjit și un design elegant. Și costă doar 16 USD.

Razer mouse bungee (20 USD la Amazon)

Utilizați un mouse cu fir? Aveți nevoie de un bungee pentru mouse pentru a vă menține cablul ordonat și fără agățați. Nu există nicio rezistență pe cablu, iar acesta are un stil subtil, un arc rezistent la rugină și o bază ponderată, totul pentru 20 USD.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here