Recenzie Razer DeathAdder V2 Mini: un mouse mic de gaming de 50 USD care are mare performanță

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

La începutul acestui an, Razer și-a reîmprospătat mouse-ul pentru jocuri DeathAdder. Cu doar 82 de grame, DeathAdder V2 a venit cu 23 de grame mai ușor decât predecesorul său, ajungând la un senzor optic de 20.000 DPI și a venit la un preț rezonabil de 70 USD pentru un accesoriu de gaming de calitate.

Luați toată magia și bărbierește încă 20 de grame de greutate, faceți designul puțin mai mic și reduceți cu 20 USD din preț și noul Razer DeathAdder V2 Mini. Se pune în vânzare astăzi și am petrecut ceva timp cu el.

Iată ce trebuie să știți.

Regele este mai mic

Razer DeathAdder V2 Mini

Concluzie: Pentru cei care preferă DeathAdder decât Viper, noua versiune mini este perfectă pentru mâinile mai mici sau pentru călători.

Pro:

  • Mouse de călătorie foarte ușor
  • Construit pentru cei cu mâinile mai mici
  • Performanta excelenta
  • Pret mai accesibil

Contra:

  • Doar prin cablu
  • Nu ambidextru
  • 50 USD la Razer

Specificații și caracteristici Razer DeathAdder V2 Mini

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Cântărind doar 62 de grame, DeathAdder V2 Mini este doar o versiune mai mică a DeathAdder V2. Urmează lansarea în martie a modelului similar Viper Mini, care are 61 de grame.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, există o reducere, cu senzorul optic puțin mai precis la 8.500 DPI (în loc de 20.000). Dar acest mouse minuscul păstrează faimoasele întrerupătoare optice ale DeathAdder (70 de milioane de clicuri), designul ergonomic (optimizat pentru prindere cu palmă sau gheare), șase butoane programabile de utilizator, memorie integrată pentru profilurile utilizatorului și picioarele mouse-ului 100% PTFE ( alias Teflon) pentru alunecare lină în timpul jocului.

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Iată cum se compară cu DeathAdder V2 Mini împotriva fratelui său mai mare și a noului Viper Mini:

Razer DeathAdder V2 Mini Razer DeathAdder V2 Razer Viper Mini
Senzor optic 8.500 DPI Focus+ 20.000 DPI 8.500 DPI
Butoane programabile 6 8 6
Metoda de conectare Cablat Cablat Cu fir sau fără fir (dongle USB)
Suport pentru iluminare RGB da da da
Ambidextru Nu Nu da
Prindere texturată Da (autocolant) da Nu
Greutate 62 g 82 g 61 g
Preț 50 USD 70 USD 40 USD

Nu în acest an este un bonus pentru utilizatori: Razer Mouse Grip Tape anti-alunecare. În fiecare cutie pentru DeathAdder, V2 Mini vine cu patru autocolante de prindere pe care îi folosesc pot instala opțional pe noul lor mouse pentru o prindere și mai tactilă.

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Fără să nu se irosească nicio idee grozavă, Razer realizează bandă personalizată pentru ceilalți șoareci de gaming premium, inclusiv Razer Viper/Viper Ultimate, Basilisk Ultimate/V2/X HyperSeed, DeathAdder V2 și Viper Mini. Costul este de 10 USD și sunt disponibile acum, ceea ce este scump pentru bandă, dar sunt adaptate la comandă și, probabil, de lungă durată.

Orice dezavantaje ale Razer DeathAdder V2 Mini?

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Nu sunt multe de plâns despre acest mouse, mai ales la prețul de 50 USD.

Cele mai multe dintre acestea sunt doar pentru informații, dar nu sunt defect - cablul, care, deși este împletit, nu este detașabil. Și spre deosebire de Viper mai mare, nu are comutatorul DPI pe partea de jos. Dar DeathAdder face ca comutarea DPI din mers să fie mult mai accesibilă, așa că depinde de stilul tău.

În urma celui mai mare DeathAdder, acesta nu este un mouse ambidextru, așa că stângacii vor dori să rămână cu Viper sau Viper Mini.

4.5 din 5

Este necesar și instalarea necesară către Razer a software-ului său Synapse, de care nu le pasă, deoarece rulează în fundal. Nu am avut niciodată probleme semnificative cu Synapse, deși poate folosi unele cicluri CPU. Cu toate acestea, utilizatorii se pot conecta fără software, dar pierd din lumina RGB, profiluri și alte personalizări.

Dacă cumpărați Razer DeathAdder V2 Mini?

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Șoarecii mai mici precum DeathAdder V2 Mini sunt cu siguranță o opțiune interesantă pentru jucători, în special pentru cei care se încadrează în două categorii: oameni cu mâinile mai mici sau cei care doresc să-și ușureze geanta de călătorie.

Deși acest mouse este mai mic decât DeathAdder V2, nu este o diferență atât de mare ca să se simtă străin. Click-ul este excelent și mi-a plăcut reglarea rotiței de defilare.

Combinând alunecarea super lină de la picioarele mouse-ului din PTFE, senzorul optic de 8.500 DPI și bonusul de bandă de prindere fac din acesta doar un mouse de gaming distractiv, dar eficient.

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Cu excepția cazului în care nu vă plăcuți șoarecii de gaming de la Razer, este greu să nu vă recomandați DeathAdder V2 Mini dacă aveți ceva mic, accesibil, dar mic compromis. This recomandare este valabilă mai ales dacă ești fan DeathAdder, cum ar fi propriul nostru Richard Devine.

Singura mea intrebare daca voi primi o versiune mini a mouse-ului meu preferat Razer: Basilisk V2 (folosesc Basilisk Ultimate ca zilnic)? În ritmul acesta, nu m-aș mira.

Regele (mini) este aici

Razer DeathAdder V2 Mini

Mouse-ul cu fir superior al lui Razer slăbește

Luați unul dintre cei mai grozavi șoareci fabricați vreodată, Razer DeathAdder V2, și faceți-l mai mic, mai ușor și mai accesibil și obțineți noul DeathAdder V2 Mini. Deși nu este ambidextru, este un accesoriu de gaming mic fantastic pentru cei cu mâinile mai mici sau care doresc ceva ușor pentru călătorii.

  • 50 USD la Razer

Foarte lipicioasă (în sensul bun)

Mânerele mouse-ului Razer

Prinde-ți șoarecii Razer

Razer a creat bandă de prindere personalizată pentru cei mai populari șoareci de gaming, inclusiv Viper/Viper Ultimate, Basilisk Ultimate/V2/X HyperSeed, DeathAdder V2 și Viper Mini. Deși nu este ieftin, se simte grozav.

  • 10 USD la Razer

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here