Razer BlackWidow Essential este o tastatură mecanică care face clic la vânzare pentru 55 USD,

Tastatura mecanică pentru jocuri cu fir Razer BlackWidow Essential este redusă la 54 USD.99 astăzi pe Amazon. Oferta este disponibilă și la Best Buy. De fapt, face parte din ofertele Best Buy ale zilei și Amazon este doar la prețuri egale. Luați-l de la comerciantul care vă este cel mai convenabil! Având în vedere clima actuală, ar putea întârzieri la expediere sau ar putea fi necesar să faceți sau ridicare de la bord pentru a-l obține într-un timp rezonabil. Cu cât sunt mai multe opțiuni disponibile, cu atât mai bine.

Datorie grea

Tastatură mecanică pentru jocuri cu fir Razer BlackWidow Essential

Compatibil cu Windows și Mac. Utilizează întrerupătoarele mecanice Razer Green. Are o durată de viață până la 80 de milioane de apăsări de gust. Fiecare tastă este complet personalizabilă cu macrocomenzi complex programabil. Hyper Shift oferă fiecărei gust două funcții. Se conectează prin USB.

54 USD.99 90 USD.00 35 USD reducere

  • Vezi pe Amazon

Oferta dată nu mai este valabilă și nu avem o mai bună. Cu toate acestea, am găsit câteva oferte similare

Mouse de gaming wireless Razer Basilisk Ultimate cu stație de încărcare RGB

99 USD.99 140 USD.00 Economii 40 USD 1623261311

Unul dintre cei mai cuprinzători șoareci de la Razer. Utilizează tehnologia HyperSpeed, astfel încât să se simtă fără fir la fel de receptiv ca și firul. Are un senzor de 20.000 DPI cu sensibilitate reglabilă. Personalizați comenzile celor 11 butoane și iluminarea RGB. Durată de viață a bateriei 70 de ore.

Mouse de gaming wireless Razer Viper Ultimate light

89 USD.99 110 USD.00 Economii 20 USD 1622043795

Are tehnologie wireless HyperSpeed ​​​​pentru o reacție extremă de rapidă, care îl face să se simtă ca un mouse cu fir. Cântărește doar 74 g, așa că se mișcă ușor. Are un senzor de 20.000 DPI pentru precizie care poate fi ajustat. Opt butoane programabile.

Razer DeathAdder v2 mini mouse pentru jocuri

24 USD.99 50 USD.00 Economii 25 USD 1620394715

Banda de prindere vă oferă un control fără precedent asupra mouse-ului chiar și în timpul jocurilor cu ritm rapid. De asemenea, are un senzor optic de 8.500 DPI cu ajustare a sensibilității din mers. Utilizați Razer Chroma și pentru iluminarea RGB personalizată.

Controler de joc Razer Wolverine Tournament Edition pentru PC și Xbox One

79 USD.99 120 USD.00 Economii 40 USD 1620229669

Are un comutator de tragere rapidă pentru acționare instantanee, inclusiv un mod de declanșare a părului pentru a reduce distanța de a deplasa la apăsarea declanșatoarelor. Cele patru butoane multifuncționale pot fi remapate. Se sincronizează cu jocuri și hardware populare, inclusiv echipamente Razer.

Căști Bluetooth Razer Opus cu anulare activă a zgomotului, albastru-noapte

149 USD.99 180 USD.00 Economii 30 USD 1619023966

ANC din aceste căști poate detecta și anula zgomotul primit. Au o durată de viață a bateriei de 25 de ore și sunt proiectate pentru confort tot timpul, cu perne de urechi din piele din spumă cu memorie și o greutate bine echilibrată. Poate fi conectat pentru a economisi bateria.

BlackWidow Essential este construit cu unele dintre cele mai bune tehnologii Razer. Veți obține întrerupătoare mecanice Razer Green, care au o forță de acționare optimizată și puncte de resetare pentru a dezactiva toate comenzile cât de repede puteți comanda. În plus, aceste comutatoare sunt proiectate pentru a dura foarte mult timp. Au chiar o durabilitate mai mare decât cele mai populare comutatoare Cherry MX, cu o durată de viață până la 80 de milioane de apăsări de gust. Aceste comutatoare sunt construite în casă și respectă cerințele stricte ale echipei Razer.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toate tastele acestei tastături sunt complete programabile. Asta înseamnă că poate relega orice buton de pe tastatură pentru a face altceva. Nu numai asta, dar cu macrocomenzile personalizabile poți crea incredibil de complex care se joacă prin apăsarea unui buton. Tehnologia Hyper Shift de la Razer este de asemenea foarte cool, deoarece practic dublează funcționalitatea tastaturii tale. Relegați totul la o a doua comandă, inclusiv comenzile rapide și macrocomenzi.

O altă caracteristică inclusă pe această tastatură este rularea cu 10 taste, care asigură toate comenzile să fie executate chiar dacă apăsați mai multe taste simultan. Tastatura folosește o conexiune prin cablu USB, ceea ce o face compatibilă atât cu computerele Windows, cât și cu Mac. În plus, are un sistem de gestionare a cablurilor încorporat în cazul în care există prea mult cablu acolo. Razer oferă o copie de rezerva a BlackWidow Essential cu o garanție de doi ani.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here