Razer Arena face ca organizarea turneelor ​​​​League of Legends să fie o briză

Razer este cel mai bine cunoscut pentru gama sa vasta de accesorii pentru jocuri pentru PC si consola. Producătorul de accesorii produce o serie de produse orientate spre turneu și joc competitiv, inclusiv controlul Razer Wildcat pentru Xbox One și Windows și mouse-ul Razer Mamba Tournament Edition. Dar legăturile lui Razer la turnee sunt mai profunde decât atât

Razer Arena este o "platformă de jocuri competitivă" pentru Windows care facilitează turneele și competițiile de jocuri pe computer. Arena oferă o varietate de funcții, inclusiv crearea și raportarea automată a meciurilor, memento-uri pentru meciuri, eliminarea trucurilor și multe altele. Acest nivel profund de integrare necesită optimizare pentru anumite jocuri – iar acum putem număra League of Legends printre aceste jocuri. Citiți mai multe pentru mai multe detalii despre Razer Arena și nu și-ați suportat League of Legends!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Razer Arena

Organizarea unui turneu de jocuri video la scară necesită multă muncă. Razer Arena reduce drastic această muncă, automatizează o serie de sarcini pentru organizatorul competiției.

Caracteristici:

  • Crearea și raportarea automată a potrivirilor: Arena automatizează întregul proces de creare a meciurilor pentru adversarii turneului și de raportare a rezultatelor acestor meciuri, ajutând jucătorii să intre în jocurile lor mai repede și mai ușor.
  • Lobby-uri de joc și chat vocal: Produs de Razer Comms, Arena oferă o suită de lobby-uri cu suport pentru chat-ul text și vocal.
  • Notificări de memento de meci: Toți jucătorii concurenți primesc notificări de memento, astfel încât nimeni să nu uite să apară când se apropie ora meciului.
  • Joc competitiv fără înșelătorie: Produs de FairFight, Razer Arena detectează roboții și codurile de înșelăciune pentru asigurarea condițiilor de joc echitabile.
  • Conduceți propriile Competiții: Jucătorii pot începe orice competiție de scară, fie că sunt acasă cu familia sau biroul, cămin sau în altă parte. Toată lumea are acces la aceleași instrumente disponibile pentru organizatorii la scară largă.

A deveni Organizator Autorizat

Deși Razer Arena este disponibilă pentru toți jucătorii de pe computer, Razer a creat un proces de autorizare prin care organizatorii de succes obțin acces la funcții bune.

Gazdele vor trebui să desfășoare trei turnee de succes de cel puțin opt echipe fiecare, toate evaluate pozitive de către participanți, pentru a trece la statutul de Organizator Autorizat. Odată autorizată, acești organizatori sunt menținuți la un standard mai înalt și se așteaptă să desfășoare turneele cât mai bine posibil.

Pentru a afla mai multe despre cum să deveniți un organizator autorizat, vizitați ////Razerzone.com/arena/organizatori-autorizati/.

Jocuri acceptă

Razer Arena acceptă jocuri competitive pentru PC:

  • Câmpul de luptă 4
  • CounterStrike: GO
  • DOTA 2
  • Team Fortress 2
  • Lumea tancurilor

Și acum League of Legends!

League of Legends întâlnește Arena

League of Legends este cel mai popular joc pentru PC din lume, jucat de peste 27 de milioane de oameni zilnic. Se încadrează în genul Multiplayer Online Battle Arena (MOBA), punând echipe de trei sau cinci jucători împotriva celuilalt în patru moduri de joc interesante. Datorită naturii sale foarte iscusite și popularității enorme, League of Legends este unul dintre cele mai mari jocuri de esports din lume.

League of Legends pe Razer Arena îmbunătățește caracteristica existentă Razer Comms League of Legends Scouter, care oferă informații despre echipele adverse la începutul funcției, ambele sunt disponibile în anumite regiuni din întreaga lume. Integrarea cu Arena va deveni disponibila pe toate Riot-Servere, unde va fi disponibila in fiecare regiune, cu exceptia Chinei si a Asiei de Sud-Est.

Razer va susține în continuarea scenariilor de competiții de amatori din League of Legends prin sponsorizarea turneelor ​​cu plăți de 50.000 USD în primul trimestru al anului 2016. Acesta va fi cel mai mare fond de premii din liga amatorilor până acum, spune compania.

Pentru a afla mai multe despre Razer Arena, accesați //Razerzone.com/arena/. Luați League of Legends pentru Windows la LeagueofLegends.com.

Windows Central va avea vești interesante despre Razer și League of Legends în curând!

Jucați League of Legends și ați participat vreodată la un turneu pentru el??

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here