Razer anunță care ar putea fi cel mai bun laptop de gaming din lume

Dacă sunteți un jucător de pe computer, atunci probabil vă veți aminti de zilele în care trageți cu o mașină grea de 10 lire, doar pentru a putea revendica capacitatea de a rula Crysis la setările maxime. Laptopurile pentru jocuri din trecut groase, grele și aveau o autonomie atât de scurtă a bateriei, așa că puteai clipi și laptopul ar fi mort. Acum, Razer a introduces o reîmprospătare aparatelor lor de jocuri Ultrabook, aparent incredibil de subțiri.

Noul Razer Blade de 14 inchi este similar cu ultima sa se incarnare, dar include cateva upgrade-uri rele sub capota. Unitatea include acum 8 GB de RAM, un SSD de 512 GB, un procesor Intel Core i7 cu patru nuclee și un NVidia GeForce GTX 870M cu 3 GB de RAM.

Totuși, unitatea Blade mai mică nu a primit doar un upgrade intern; ecranul are acum multi-touch în zece puncte și o rezoluție de 3200 x 1800. Razer este bucuros să citeze noul Blade drept cel mai înaltă rezoluție notebook de 14 inchi de pe planetă, ceea ce este adevărat din punct de vedere tehnic – dar mașinile mai mici, cum ar fi YOGA Pro de 13 inchi de la Lenovo sau ATIV Book 9 Plus de la Samsung au atinge aceeași rezoluție la dimensiunile mai mici ale ecranului și, prin urmare, mai mulți pixeli pe inch. De asemenea, Dell are o mașină XPS 15, de asemenea, cu o rezoluție 3200 x 1800. 

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă preferați fratele Blade mai mare de 17 inchi, cunoscut sub numele de Blade Pro, atunci veți fi încântați să aflați că o stare mai mare a primit și câteva upgrade-uri – în ciuda faptului că nu există un ecran tactil. Noul model acceptă până la 16 GB de RAM, un SSD de 512 GB, un procesor Intel Core i7 cu patru nuclee și un NVidia GeForce GTX 860M cu 2 GB de RAM.

Razer nu este o companie ieftină, dar mulți jucători vor jura pe mașini pe viață lor. Dacă sunteți interesat să ridicați unitatea Blade de 14 inchi, aceasta începe de la 2.199 USD. Dacă sunteți interesat să cumpărați unitatea Blade Pro mai mare de 17 inchi, aceasta începe de la 2.299 USD. vizitează site-ul web Razer făcând clic aici sau citiți comunicatul de presă de astăzi aici.

Ai un laptop de gaming Razer – ce părere ai despre el??

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here