Rayman Jungle Run pentru Windows 8 primește 20 de niveluri noi gratuite

Jucătorii de consolă ar putea să știe că Rayman Legends tocmai s-a lansat pe Xbox 360 și alte platforme săptămâna aceasta. Din toate punctele de vedere, Legends este un alt platformer sublim ca Rayman Origins înaintea lui. Minunat pentru proprietarii de Xbox, dar ce zici de platformele mobile Windows? Nu primesc nicio dragoste?

Se pare că o fac! Oricum utilizatorii de Windows 8 și RT. Rayman Jungle Run, unul dintre cele mai bune jocuri Xbox Windows 8 din oraș, a primit recent o actualizare majoră. Actualizarea gratuită adaugă 20 de niveluri noi, împingând total mare la Jungle Run până la 70 de niveluri. Poze si impresii dupa pauza!

Prinderea noilor niveluri

 Actualizarea în sine nu include automat noile niveluri, ci doar capacitatea de a le descărca. Bănuiesc că Ubisoft dorește să lase jucătorii să decidă dacă vor folosi spațiul de stocare suplimentar al dispozitivului lor sau nu. Utilizatorii vor trebui să selecteze butonul „20 Mai multe nivel” și apoi să fie de acord (?) la descărcare gratuită.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mai multe niveluri de iubit

Primul set de noi niveluri se numește Pirate Ship. Veți vedea nava pirat titulară pe fundalul 6-1, dar nu o veți înfrunta până la 6-7. În acel moment, nava zburătoare îl urmărește pe Rayman sau Globox, trăgând ghiulele în prim plan. Va trebui să sari rapid ori de câte ori tunul vizează platforma pe care alergi!

Al doilea nou set de nivel este de la Giant Plant. Aceste niveluri sunt pline de viață de viață cu creștere rapidă. Rayman și echipa nu vor trebui să aștepte atât de mult pentru a se lupta cu șeful Giant Plant (văzut pentru prima dată în Rayman Origins). Apare în 7-3, urmărind eroii noștri. Va trebui să apăsați rapid comutatoarele pentru a deschide căi pentru a rămâne în fața imensei creaturi. Dacă ajunge din urmă, este moarte instantanee.

Acestea noi niveluri adaugă niște fundaluri frumoase care nu se vedeau anterior în Jungle Run. De asemenea, aduc câteva mecanici înapoi de la Origins, cum ar fi piesele de fundal în mișcare. Uneori, singura cale de a merge este sus, iar Rayman trebuie să sară între bucăți uriașe de pământ care cad din cer. Este platforma de mare intensitate.

Pirate Ship și Giant Plant includ și două niveluri Teeth of Death noi-nouțe. Pentru a accesa aceste etape, va trebui să colectați cinci sau mai mulți dinți în fiecare zonă nouă. Colectarea unui dinte implica prinderea tuturor celor 100 de Lums dintr-un nivel. Odată ce ai destui dinți, pregătește-te pentru niște provocări de platforme foarte grele.

Realizări

Din păcate, noi niveluri nu aduc noi realizări în joc. Actualizările gratuite fac rar. Dar ele fac posibil ca cea mai grea realizare a jocului „Lums Survival” un pic mai ușoară.

Realizarea cereilor să strângă 3600 de Lums într-o singură cursă fără să moară. Jocul a oferit întotdeauna un potențial de 4500 Lums de luat până la sfârșitul lui 5-9. După actualizare, un jucător care a ajuns la 5-9 fără să obțină suficienți Lums putea trece la noi niveluri. Totuși, nu este atât de probabil ca cineva să ajungă la 5-9 într-o viață fără suficienți Lums.

Windows Phone ar putea fi următorul?

Această actualizare este excelentă pentru jucătorii Windows 8, dar versiunea Windows Phone 8 nu a fost încă actualizată. Sperăm că Ubisoft plănuiește să arate și Windows Phone ceva dragoste în curând.

  • Rayman Jungle Run – Windows 8 și RT – 58 MB – 2 USD.99 – Link magazin
  • Rayman Jungle Run – Windows Phone 8 – 49 MB – 2 USD.99 – Link magazin

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here