Aleatoriu: am jucat Sea of ​​​​Thieves prin Xbox Cloud Gaming pe o navă de pirați IRL

Sursa: Jez Corden / Windows Central

Am plecat recent în vacanță la Marea Baltică, în nordul Germaniei. Te-ai gândit că, în vacanță, aș face lucruri de vacanță, cum ar fi să mă relaxez, să mă iau în raze, să evit tehnologia și așa mai departe. Din păcate, nu a fost cazul.

Am luat recent un Samsung Galaxy Z Fold 3 și am folosit această oportunitate unică în țara „în afara” pentru a face niște teste în lumea reală. La un moment dat în timpul călătoriei, m-am trezit pe o barcă cu pânze, inundată de aerul proaspăt al oceanului, cu grog în mână. În timp ce fotografiam priveliștile uimitoare și mă înmuiam în atmosferă, mi-am găsit mintea rătăcind - la jocuri. Există ceva despre lumea reală care este puțină descurajantă și Microsoft vă interesează asta, motiv pentru care să lucreze la tehnologie pentru a mă lăsa să evadez din lumea reală cu fiecare oportunitate posibilă. Mulțumesc, Xbox Cloud Gaming!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Jez Corden / Windows Central

Sursa: Jez Corden / Windows Central

Deși credeam că cloudul Xbox Game Pass nu va funcționa mare, gama de catarge 5G locale din jurul coastei mi-a sfidat așteptările. Desigur, nu eram chiar în ocean, dar chiar și la câțiva kilometri am reușit să cauți în mod fiabil Sea of ​​​​Thieves și Pillars of Eternity folosind comenzile tactile. Am reușit să zdrobesc niște dragoni în Pillars înainte de a decide că cel mai bine ar fi să opresc jocul și să petreacă ceva timp în vacanță ca un adult, încărcându-mi fișierele salvate înapoi în cloud pentru a le prelua și a continua mai târziu.

Jocul în cloud pe mare ar putea fi un scenariu de nișă, dar a fost un memento distractiv despre cât de departe poate ajunge Xbox dincolo de baza de instalare tipică acestei tehnologii. Pe măsură ce conectivitatea se îmbunătățește pe tot globul, Microsoft are oportunitatea de a accesa o întreagă generație de jucători care au crescut jucându-se pe telefoanele și tabletele lor, mai degrabă decât pe televizoare. Și hei, poate că va ajuta, de asemenea, să salveze oamenii dintr-o excursie de campare în familie, sau două, aici și colo.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here