Rainbow Six Siege „Drumul către SI 2020”: Tot ce trebuie să știți

Sursa: Ubisoft

Ubisoft a lansat „Drumul spre S.eu. 2020, cel mai recent eveniment de la mijlocul sezonului pentru Tom Clancy's Rainbow Six Siege, preludiu al Six Invitational 2020 din Montreal, Canada. Sărbătorește revenirea anuală a casei pentru shooter-ul multiplayer de succes, găzduind o săptămână de joc competitiv, cu primele 16 echipe profesioniste din lume luptă pentru titlul de campion. Iar pentru jucătorii Rainbow Six Siege de acasă, Road to S.eu. 2020 oferă peste o lună de acțiune în perioada premergătoare turneului.

Drumul spre S.eu. 2020 este acum live în Rainbow Six Siege, introducând un nou mod temat în jurul Six Invitational, însoțit de noua hartă a stadionului și o mulțime de conținut cosmetic. Am adunat tot ce trebuie să știți despre Road to Six Invitational 2020.

Rainbow Six Siege Anul 5: Tot ce știm

Ce este evenimentul Rainbow Six Siege's Six Invitational?

Sursa: Ubisoft

Noul eveniment Six Invitational 2020 al lui Rainbow Six Siege, intitulat Road to S.eu. 2020, introduce un nou mod pe timp limitat pentru jucătorii de pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Acesta propune să imite reguli ultra-competitive prezentate în Liga oficială Rainbow Six Pro, inclusiv semnături din jocul clasat, cum ar fi sistemul Pick and Ban. Acest lucru se asociază, de asemenea, cu Battle Pass, oferind 35 de niveluri de recompense pe melodiile "Free" și "Premium".

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timp ce Ubisoft a găzduit o experiență similară anul trecut, Road to S.eu. 2020 demonstrează resursele sporite din studio, susținute de tradiția francizei în continuă creștere. A deschis evenimentul cu „The Program”, un nou scurtmetraj CGI care pregătește scena, axat pe noul lider al echipei Rainbow Harry „Six” Pandey. Un stadion grecesc restaurant este fundalul turneului în stil olimpic, explorarea rivalităților interioare dintre echipamentele de combatere a terorismului.

Datele și orele „Drumul către SI 2020” Rainbow Six Siege

Drumul spre S.eu. 2020 a început pentru prima dată pe 15 ianuarie, iar Ubisoft urmează să se încheie pe 16 februarie. Cu toate acestea, lista de redare nu va fi accesibilă pe toată perioada de lună, limitată doar la sfârșitul de săptămână. Acestea oferă cinci weekenduri pentru a juca, înainte de a se încheia alături de Six Invitational 2020. Programul complet îl găsiți mai jos:

  • Saptamana unu: 15 ianuarie — 19 ianuarie 2020
  • Săptămâna a doua: 23 ianuarie — 26 ianuarie 2020
  • Săptămâna a treia: 30 ianuarie - 2 februarie 2020
  • Săptămâna a patra: 6 februarie - 9 februarie 2020
  • Săptămâna a cincea: 13 februarie - 16 februarie 2020

Ubisoft încă nu a confirmat ora exactă pentru viitorul Road to S.eu. sesiuni 2020.

Harta și modul stadionului Rainbow Six Siege „Drumul către SI 2020”

Sursa: Windows Central

Steaua Drumului spre S.eu. 2020 este noua hartă a stadionului, o configurație de antrenament personalizat găzduită într-o arenă sportivă în stil olimpic. Setarea cu durată limitată servește în primul rând ca o combinație a reperelor Rainbow Six Siege, compiland site-uri cheie din grupul de hărți care există într-o singură locație. Porțiuni ale hărții curg în mod similar cu bazele Hereford, Oregon și Kanal, toate aparent menționate în această nouă casă modulară de ucidere.

Harta stadionului poate fi experimentată exclusiv pe Bomb, având în vedere regulile Six Invitational 2020. Modul include Pick and Ban, similar meciurilor clasificate, permițând echipelor să elimine operatori selectați înainte de prima rundă. Sunt în joc diverse alte modificări ale parametrilor, aliniind jocul mai aproape de marele ecran.

Drumul spre S.eu. 2020 include toți cei 52 de operatori existenți, păstrând echilibrul scenei Ranked actuale. Jucătorii pot juca Operatorii pe tot modului, chiar dacă nu au fost promovați în jocul principal. Cu toate acestea, introduceți și noi piese echipate automat pentru a selecta eroi, potrivite în ținutele sportive naționale. La atac, cosmeticele se aplică pentru Thermite, Sledge, Hibana, Blitz și Thatcher, în timp ce apărătorii includ Pulse, Caveira și Mozzie. Fiecare operator are carduri personalizate de operator, animații și linii vocale.

Pass de luptă „Drumul către SI 2020” Rainbow Six Siege

Sursa: Windows Central

Drumul spre S.eu. 2020 marchează, de asemenea, sosirea Rainbow Six Battle Pass cu drepturi depline, care introduce un sistem de progresie pe 35 de niveluri, care se întinde pe 33 de zile. Jucătorii pot progresa în rânduri jucând Rainbow Six Siege și completând provocări pentru a câștiga puncte de luptă. Etapele din Battle Pass sunt recompensate prin diverse produse cosmetice din joc, inclusiv piese de arme, farmece, accesorii pentru cap și uniforme.

Drumul Rainbow Six către S.eu. Battle Pass 2020 este împărțit pe două niveluri. Un nivel gratuit include farmece, skinuri, accesorii pentru cap și pachete, alături de o piesă „Premium” plină de conținut, cu 35 de recompense exclusive disponibile. Accesul Premium Battle Pass costă 1.200 de credit R6 sau 2.400 de credit R6 cu un avantaj de 12 niveluri.

Accesul complet Rainbow Six Siege Battle Pass este acum accesibil prin meniul principal al jocului.

Lista de recompense și niveluri Rainbow Six Siege Battle Pass

Ochi la țintă

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Acțiune shooter captivantă și provocatoare

Jocul de împușcături de la Ubisoft este mai fierbinte ca niciodată, oferind un joc tactic tensionat și actualizări gratuite regulate. Intrând în 2020 cu milioane de jucători, Rainbow Six nu încetinește.

  • 18 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here