Rainbow Six Siege Anul 5: Tot ce știm

Sursa: Ubisoft

Tom Clancy's Rainbow Six Siege și-a încheiat cea de-a patra rotație de actualizări anuale, continuând să extindă shooterul tactic înfloritor cu conținut gratuit. Este printre cele mai mari povești de succes ale Ubisoft ale deceniului, depășind recent 50 de milioane de jucători pe viață, continuând planurile pentru suport pe 10 ani. Anul 5 este de așteptat să susțină această creștere în continuare, diversificând jocul și ducându-și rădăcinile competitive la noi culmi. După începerea evenimentului Six Invitational 2020, Rainbow Six are o tonă înainte.

Iată tot ce știm despre planurile pentru anul 5 de la Rainbow Six Siege ale Ubisoft.

 • Data de lansare a Rainbow Six Siege Anul 5
 • Foaia de parcurs pentru anul 5 Rainbow Six Siege
 • Rainbow Six Siege Tachanka Rework
 • Modul de redare Rainbow Six Siege și interzicerea hărților
 • Rainbow Six Siege Ping 2.0 Sistem

Ochi la țintă

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Acțiune shooter captivantă și provocatoare

Jocul de împușcături de la Ubisoft este mai fierbinte ca niciodată, oferind un joc tactic tensionat și actualizări gratuite regulate. Intrând în 2020 cu milioane de jucători, Rainbow Six nu încetinește.

 • 20 USD pe Amazon

Rainbow Six Siege Anul 5 dezvăluie și date lansării

Sursa: Ubisoft

Ubisoft a oferit primele detalii despre Rainbow Six Siege Anul 5 la Six Invitational, inclusiv o prezentare generală a planurilor răspândite în 2020. Evenimentul cu sediul în Montreal servește drept întoarcere de succes pentru shooter-ul lui Ubisoft, găzduiește finala Rainbow Six Pro League și prima noastră prezentare generală a Anului 5.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timp ce Operațiunea Void Edge a văzut o dezvăluire dedicată la Six Invitational, Ubisoft rareori confirmă date concrete de lansare până când doar o zi înainte de implementare. Cu toate acestea, cu sezoanele Rainbow Six Siege repartizate constant pe intervale de trei luni, oferă o estimare generală pentru fiecare actualizare din 2020.

 • Rainbow Six Siege Anul 5 Sezonul 1 – martie 2020
 • Rainbow Six Siege Anul 5 Sezonul 2 – iunie 2020
 • Rainbow Six Siege Anul 5 Sezonul 3 – septembrie 2020
 • Rainbow Six Siege Anul 5 Sezonul 4 – decembrie 2020

Între timp, Operațiunea Void Edge ajunge pe Rainbow Six Siege Test Server (TS) pe PC pe 17 februarie.

Foaia de parcurs și operatori pentru Rainbow Six Siege Anul 5

Sursa: Ubisoft

Ubisoft a prezentat planuri pentru următorii doi ani pentru Rainbow Six Siege, oferind prima noastră privire asupra conținutului viitorului Anul 5, inclusiv pentru modificări semnificative la livrarea conținutului. Dezvăluit pentru prima dată la Six Invitational, face aluzie la o strategie de schimbare din studio, după plecarea unor figuri cheie de conducere la sfârșitul anului 2019.

În timp ce Rainbow Six Siege a primit anterior foi de parcurs anual cu privire la planuri, recenta sa remaniere internă se îmbină cu o viziune de 24 de luni pentru viitorul shooterului tactic. Anul 5 servește ca o perioadă de tranziție prin adoptarea acestui nou șablon, în timp ce anul 6 va fi primul care va accepta pe deplin schimbarea. Strategia reelaborată transferă resursele către funcțiile de joc, reducând la un singur operator nou pentru actualizare.

Sursa: Ubisoft

Primele două sezoane ale Anului 5 au rolul obișnuit de conținut, care începe cu Operation Void Edge, dezvăluită anterior. Iana și Oryx se alătură listei de operatori jucabile, însoțite de reelaborarea hărții din Oregon. Sezonul promite, de asemenea, un eveniment la mijlocul sezonului, așa cum s-a văzut în Anul 4, și „liste de redare arcade” la scară mai mică, cu modificatori minori ai gameplay-ului. Passul de luptă revine ca un pilon viitor, setat pentru toate sezoanele următoare.

Anul 5 Sezonul 2 păstrează un duo familiar de Operatori, introducând talentul din Africa de Sud și Danemarca. Reelaborarea hărții aduce modificări Casei, adaptând locuința potrivită cu un plan mai mare, crește și fluxul hărții și paleta vizuală.

Ubisoft va trece la noul șablon sezonier cu cel de-al treilea sezon, renunțând la un operator "clasificat" criptic în favoarea noilor caracteristici de bază ale gameplay-ului și a reelaborării. Skyscraper merge, de asemenea, sub cuțit pentru reelaborarea sezonieră a hărții, promițând să-și eficientizeze jocul vertical. Anul se încheie cu un sezon de închidere, evidențiind sau reluare individuală a unui operator thailandez și a unei cabane.

Relucrarea lui Tachanka aduce un lansator de grenade nebun

Sursa: Ubisoft

Anul 5 servește, de asemenea, ca gazdă pentru mult așteptată reluare Tachanka, adaptând adorabilul lord și salvator al lui Rainbow Six Siege la meta-gameplay-ul actual. Deși a fost introdus printre cei 20 de operatori inițiali la lansare, natura staționară a RP-46 LMG a fost în cele din urmă nealiniată cu modul în care a evoluat jocul. Ubisoft a încercat diverse ajustări în timp, dar Anul 5 schimbă elemente fundamentale ale lui Tachanka printr-o revizuire a încărcării.

Reprelucrarea Tachanka abandonează turela montată, în schimb reutilizată ca o mitralieră mobilă ușoară alimentată cu tigaie. În timp ce același impact puternic care definește puterea de foc absurdă, Ubisoft speră că capacități sale distructive îi vor întâmpina rolul de „arhitect” al apărării.

Dar lumina reflectoarelor cade pe noua sa utilitate principala, moștenind locul pe care a fost umplut odată ce turela sa montată. Lansatorul de grenade incendiar îi permite lui Tachanka să arunce foc asupra atacatorilor nebănuiți, cu o rundă care sări care să explodeze la impact. Se pare că se inspiră dintr-o pușcă experimentală cu șurub Mosin-Nagant, echipată cu creșteri explozive. Tachanka este programat să lovească Rainbow Six Siege în anul 5, deși un sezon ferm nu a fost încă confirmat.

Modul de redare Rainbow Six Siege și interzicerea hărților

Sursa: Ubisoft

Odată cu angajarea către Ubisoft a resurselor suplimentare pentru „funcțiile de bază ale jocului” în 2020, Ubisoft intenționează, de asemenea, să lanseze două funcții mult așteptate pe foaia de parcurs pentru Anul 5. Dezvoltatorul va explora mai multe ajustări ale calității vieții orientate spre joc competitiv, având în vedere resursele eliberate odată angajate pentru dezvoltarea operatorului.

O adăugare emblematică vine printr-un nou mod Replay, care le permite jucătorilor să viziteze meciurile anterioare, să schimbe perspectivele și să obțină o perspectivă mai bună asupra gameplay-ului. Deși departe de a fi unic printre titlurile moderne multiplayer, oferă flexibilitate suplimentară pentru profesioniști, creatori de conținut sau chiar jucători conștienți de tactică.

Anul 5 va extinde, de asemenea, ofertele clasificate cu interdicții pe hărți, extinzând funcția actuală Pick and Ban dedicată operatorilor. Funcția oferă jucătorilor o alegere mai largă asupra hărților, alegend selecția aleatorie în prezentul din rotație. Când este prezent, sistemul va sugera trei opțiuni randomizate, echipele eliminând două pentru a-și selecta arena.

Rainbow Six Siege Ping 2.0 Sistem

Sursa: Ubisoft

Având în vedere că Apex Legends s-a alăturat scenei Battle Royale la începutul anului 2019, sistemul ping s-a stabilit printre componentele sale cele mai apreciate. Deși acest identificator vizual pentru comunicarea în joc este prezent în Rainbow Six Siege, singurul marcator galben a rămas în urmă, pe măsură ce rivalii experimentează cu soluții mai profundate. Ubisoft plănuiește să lanseze ping 2.0 în anul 5, oferind un context suplimentar pentru marcatorii jucătorilor.

În timp ce Ubisoft a oferit câteva detalii despre sistemul Ping revizuit, acesta propune să se adapteze la elementele fundamentale ale Rainbow Six, ținând cont de gadgeturile Operator. Prima iterație a actualizărilor le va permite jucătorilor să marcheze dispozitivele pe hartă și să-și transmită pozițiile colegilor de echipă.

Anul 5 se află la orizont

Rainbow Six Siege Anul 5 rămâne în stadiile inițiale, așteptând mai multe în 2020. Cu toate acestea, cu Operațiunea Void Edge la doar câteva câteva distanță, urmează tonă pentru shooter-ul Ubisoft.

Admite Accesul Total

Rainbow Six Siege Anul 4 Pass

21 USD 30 USD 9 USD reducere

Anul 4 Pass deblochează cei mai recenti opt operatori ai jocului, alături de echipamente exclusive în joc, amplificatoare de progres și multe altele. Cu următoarea foaie de parcurs anuală a lui Rainbow Six Siege la doar câteva luni distanță, este ultima șansă de a obține acest pachet all-inclusive.

 • Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here