Rainbow Six Siege Operațiunea Ember Rise: Tot ce știm

Ubisoft continuă să se bazeze pe Tom Clancy's Rainbow Six Siege, asigurându-și în curând următoarea expansiune majoră. După Operațiunea Phantom Sight, actualizarea se îndreaptă către lumea interlopă din America Latină, ajungând la jumătatea celui de-al patrulea an de conținut. Doi noi Operatori plini de resurse se află la orizontul Operațiunii Ember Rise, pregătiți să schimbe modul în care apărătorii blochează obiectivul.

Am adunat tot ce trebuie să știți despre sezonul următor al lui Rainbow Six Siege, înainte de lansarea lui în septembrie.

  • Date de lansare a operațiunii Rainbow Six Siege Ember Rise
  • Operațiunea Rainbow Six Siege Ember Rise Operators
  • Harta Rainbow Six Siege Operațiunea Ember Rise
  • Rainbow Six Siege Battle Pass

Ochi la țintă

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Acțiune shooter captivantă și provocatoare

Jocul de împușcături de la Ubisoft este mai fierbinte ca niciodată, oferind un joc tactic tensionat și actualizări gratuite regulate. Cu milioane de jucători în 2019, Rainbow Six nu încetinește.

  • 25 USD pe Amazon

Data lansării operațiunii Ember Rise

Ubisoft a dezvăluit următoarea sa expansiune Rainbow Six Siege, confirmând titlul viitoare actualizări, Operation Ember Rise. Deși Ubisoft încă nu a prezentat planurile de lansare la Operațiunii Ember Rise, așteptăm să lansăm la sfârșitul verii pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizarea a avut o dezvăluire pentru prima dată la Rainbow Six Raleigh Major la mijlocul lunii august, urmată de debutul pe PC-ul Technical Test Server (TTS) pe 19 august. După trei săptămâni de testare pentru rafinarea erorilor și echilibrării, o lansare publică completă ar putea avea loc în jurul datei de 10 septembrie 2019. Cu toate acestea, cu 10 septembrie aici și fără mențiune despre desfășurare oficială, Operațiunea Ember Rise ar putea vedea o întârziere în programul obișnuit.

Operațiunea Ember Rise Operatori: Amaru și Goyo

Ca și în cazul actualizărilor anterioare ale Rainbow Six Siege, la treilea sezon din 2019 elimină doi noi operatori jucabili, extinzând lista în continuarea creșterii la 50 de recruți. Noul talent de atac și apărare se află la orizont, lipindu-se de șablonul sezonier. Ultimii membri includ unități independente de combatere a terorismului (CTU), provenind din forțele de specialitate mexicane și peruane. Amaru și Goyo au fost cândva esențiale pentru represiunile din traficul de narcotice și antichități, renumite pentru combaterea activităților cartelurilor în teritoriul operator Operator.

Pentru cei cu Rainbow Six Siege Anul 4 Pass, ambii Operatori ar trebui să fie disponibile fără costuri suplimentare odată cu lansarea celui mai recent sezon. Șapte zile mai târziu, acești Operatori fi deschiși publicului folosit vor credite Renown sau R6.

Rainbow Six Siege Ember Rise: hands-on cu Amaru și Goyo

Amaru: Atacatorul cu cârlig

Infracțiunea principală este Amaru, un arheolog devenit agent de combatere a terorismului, care aduce noi modalități de abordare a obiectivului. Între ani de săpături în junglă și înfruntări cu carteluri, minunea peruană și-a dezvoltat instrumente și abilități pentru a depăși amenințările. Definită de Garra Hook, un nou dispozitiv de luptă cu tambur, Amaru aduce o mobilitate și verticalitate sporite rolurilor de atac.

Garra Hook îi permite lui Amaru să scaleze rapid punctele de luptă de pe hartă printr-un mecanism rapid de îndreptare și trage. Gadgetul îi permite să ajungă cu ușurință la ferestre și permițând, oferind în același timp prima soluție pentru urcarea trapei și lucarnului odată în interior. Flexibilitatea oferă oportunități de a ține ambuscadă și de a depăși atacatorii nebănuiți, chiar dacă sunetul puternic îi împiedică subtilitatea. Cârligul se dovedește deja plăcut de manevrat cu propunerile sale unice de joc, chiar dacă mai puțin răspândit în jocul competitiv.

Ember Rise reînvie încă o dată armele existente într-o mișcare controversată executată pentru prima dată cu Nokk și Warden de la Phantom Sight. Deși sunt familiare, alegerea armelor automate și cu acțiunea cu pompă completează întâlnirile la distanță și distrugerea trapei. Mitralieră ușoară G8A1 și Supernova îl mențin pe Amaru flexibil, susținut de SMG-11 și ITA12S.

Goyo: Apărătorul scutului exploziv

Goyo completează duo-ul Ember Rise, pregătit să pună o întorsătură de foc jocului defensiv. Ancora mexicană experimentată blochează obiectivul cu Scutul Volcan, amenajând o surpriză explozivă noului Scut Deployabil, recent reelaborat.

În ciuda unei siluete familiare, semnătura echipamentului lui Goyo adăpostește un recipient cu benzină inflamabilă în spate. Deși este un scut convențional frontal, o lovitură din spate eliberează un infern aprins în vecinătatea apropiată. Deși este o capcană crudă pentru inamicii agresivi, scutul blochează și punctele de acces și încetinește abordarea atacatorului. Indiferent dacă este dublat cu plasarea vicleană sau cu dispozitivul de refuzare a intrării lui Kapkan, Volcan naște noi strategii creative pe teren.

Armele de foc din trecut se încadrează și cu Goyo, între alegerea Vectorului cu foc rapid la Mira .45 pușcă TCSG12 cu purtător ACP și ACOG de la Kaid. Revine și P229 în toc, folosit anterior de operatorii japonezi.

Harta operațiunii Ember Rise: reluare Kanal

După cum s-a văzut cu Operation Phantom Sight, următoarea expansiune a lui Rainbow Six Siege debutează a două dintre cele trei reluări ale hărților programate pentru anul 4. Docurile industriale Kanal intra în continuare sub cuțit, reîmprospătându-și aspectul și paleta pentru a face din joc, păstrând în același timp identitatea de bază. Deși este deja un favorit în rândul listei, apariția pe scară largă și rutele restrictive îi limitează potențialul actual.

După cum s-a tachinat la Six Invitational din Montreal, arena din Hamburg va fi supusă unei reluări care abordează frustrările de lungă durată ale jucătorilor. Un nou coridor face acum o punte între cele două compuși, permițând rotații mai fluide între clădiri. Reproiectarea reduce, de asemenea, vechile ferestre, reducând șansa de capturi pe hărți încrucișate.

Ca și reducerile anterioare de conținut, accesul la noua locație va fi gratuit pentru ați jucătorii, indiferent dacă dețin Anul 4 Pass. Și în perioada inițială de lansare, o listă de redare dedicată Kanal Discovery va oferi acces 24/7 pentru a înțelege noul aspect.

Rainbow Six Siege Battle Pass (Faza 1)

Operațiunea Ember Rise debutează și primul Battle Pass al lui Rainbow Six Siege, valorificând succesul înregistrat pentru Fortnite și Call of Duty. Cel mai recent impuls pentru monetizare introduce o schemă de recompense pe niveluri, cu produse cosmetice exclusive care pot fi obținute pentru a finaliza o serie de provocări. Sezonul următor găzduiește primul dintr-o lansare în două faze, numit „Call Me Harry”."

Call Me Harry este un eveniment de șapte zile temat în jurul celui mai recent lider al echipei, disponibil gratuit pentru jucătorii Rainbow Six Siege. Ubisoft încadrează săptămâna ca o încercare timpurie pentru implementarea Battle Pass, ajutând la reglarea fină a implementării înaintea celei de-a doua etape „cu drepturi depline”. Jucătorii pot debloca o varietate de produse cosmetice în faza 1, nivelul final cu un farmec exclusiv pentru arme cu tematica Harry.

Faza 2 va debuta în sezonul 4, alături de viitorii operatori kenyan și indieni. Cel de-al doilea val se împarte în piese „gratuit” și „Premium”, iar cel de-al doilea împachetează etape exclusive (și recompense) la un preț fix. Deși prețurile și disponibilitatea Battle Pass rămân necunoscute, nu așteptăm mai multe în următoarele săptămâni.

Actualizări și modificări pentru Rainbow Six Siege Ember Rise

Punctul culminant al Operațiunilor Ember Rise constă în doi operatori noi și reluarea Kanal însoțitoare, dar următoarea actualizare a Ubisoft include și diverse modificări ale experienței tale Rainbow Six Siege. Am împachetat elementele esențiale de mai jos, prin note complete ale patch-urilor Ember Rise ale Ubisoft.

  • Rainbow Six Siege preia o listă de redare neclasificată sub Ember Rise, situată între Casual și Ranked. După cum indică eticheta sa, coada păstrează mizele reduse ale Casual, dar cu un grup de hărți clasificate și un set de reguli.
  • Jucătorii de top pot depăși în curând Diamond în clasament, cu un nou titlu de „campion” numerotat pentru cei peste 5000 MMR.
  • Grupurile de hărți clasificate și Casual înregistrează din nou revizuiri semnificative, reducându-se de la 14 la 12 și, respectiv, de la 20 la 14.
  • Operațiunea Ember Rise marchează debutul unui nou set de skin Mira Elite, alături de două pachete de arme pe durată limitată, cu o temă sud-americană.

Pregătiți-vă pentru operațiunea Ember Rise

Rainbow Six Siege Ember Rise așteaptă să vadă o lansare la începutul lunii septembrie, cu serverul de testare tehnică pentru PC (TTS) în prezent în curs.

Între timp, Rainbow Six Siege este acum disponibil pentru PC-uri Xbox One, PlayStation 4 și Windows, la prețul de 26 USD pe Amazon.

Ochi la țintă

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Acțiune shooter captivantă și provocatoare

Jocul de împușcături de la Ubisoft este mai fierbinte ca niciodată, oferind un joc tactic tensionat și actualizări gratuite regulate. Cu milioane de jucători în 2019, Rainbow Six nu încetinește.

  • 25 USD pe Amazon

Accesoriile Rainbow Six Siege pe care le veți iubi

Tastatură HyperX Alloy FPS Pro (60 USD la Amazon)

HyperX Alloy FPS Pro este un companion mecanic de încredere, pregătit pentru jocuri FPS receptive. Se mândrește cu o calitate puternică a construcției, comutatoarele Cherry MX Red sunt rapide, iar tastele WASD texturate găzduiesc fanii shooter-ului. Este o piesă esențială și accesibilă pentru orice configurație.

Mouse de gaming SteelSeries Rival 310 (45 USD la Amazon)

Acest mouse de gaming pentru buget excelează în performanță, împachetând senzorul TrueMove 3 de vârf la SteelSeries și senzația confortabilă în mână.

Controler cu AmazonBasics Xbox One (25 USD la Amazon)

În timp ce Amazon nu este renumit pentru accesorii Xbox One, învârtirea mega-retailului pe cont propriu este ideală pentru jucătorii cu buget redus. Are un cablu lung, suport pentru căști și o calitate puternică a construcției, ideală pentru jocurile de zi cu zi.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here