Rainbow Six Siege are în sfârșit jocul încrucișat cu 30 iunie,

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Rainbow Six Siege va primi în sfârșit joc încrucișat.
  • Pe 30 iunie, jucătorii de pe PC, Stadia și Amazon Luna vor avea acces la jocul încrucișat și progresie încrucișată,
  • Jucătorii de pe consolă vor trebui să aștepte până la începutul anului 2022 pentru joc încrucișat.

Au trecut șase ani de când a fost lansat Rainbow Six Siege și, în timp ce avem câteva știri despre următorul joc din serie, Rainbow Six Extraction, astăzi la Ubisoft Forward, jocul mai vechi primește în continuarea actualizărilor.

Dezvoltatorii au anunțat sâmbătă că jocul încrucișat vine în sfârșit în joc. Începând cu 30 iunie, jocul încrucișat și progresia încrucișată vor fi disponibile între PC, Stadia și Amazon Luna. Jucătorii de consolă vor trebui să aștepte până la începutul anului 2022, dar până atunci, jocul încrucișat va fi disponibil pe Xbox și PlayStation, iar progresia încrucișată va fi disponibilă pe toate platformele.

Potrivit lui Guillaume Gad, producător asociat la Ubisoft Montreal, echipa a avut nevoie de mai mult timp în fața consolei pentru a se asigura că a avut o lansare fără probleme.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Știm că jocul încrucișat este o caracteristică pe care mulți dintre voi au fost așteptați și suntem încântați să vedem entuziasmul pe care l-a inspirat anunțul”, a adăugat el.

Ubisoft a anunțat anterior că jocul încrucișat între PC și cloud gaming se află în faza de testare pe Twitter prin intermediul contului oficial al Twitter Rainbow Six Siege.

În prezent, jocul încrucișat între PC și platformele de jocuri în cloud este testat.
Conectați-vă la Ubisoft Forward sâmbătă, 12 iunie pentru mai multe informații despre planurile Rainbow Six Siege pentru Crossplay și Crossprogression.

– Rainbow Six Siege (@Rainbow6Game) 27 mai 2021

Între timp, Ubisoft a lansat și un trailer pentru Thunderbird, care va apărea în noul sezon. Ea este un pilot de elicopter care se va alătura jocului ca un nou apărător. Harta Favela reelaborată va face și ea apariție în sezonul viitor, care va fi lansat pe 14 iunie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here