Aspectul Rainbow Six Siege Doc Elite prezintă o revenire la primul război mondial”,

Ubisoft a dezvăluit următorul set Elite care vine pe Tom Clancy's Rainbow Six Siege, extinzând linia de skinuri premium pentru operator. Continuând tendința de modele de întoarcere în urmă, următorul pachet de piele îl consideră pe Doc ca un medic de șanțuri din Primul Război Mondial.

După cum este tachinat pe contul de Twitter Rainbow Six, Doc îmbrățișează uniforma albastră de medic a forțelor franceze din Primul Război Mondial. Alte atracții notabile includ o poziție patriotică de fumat de pipă și o mustață potrivită epocii.

♫ Le jour de Doc Élite est arrivé ! ♫
10 Juillet pic.stare de nervozitate.com/SaKsUWBMq1

– Rainbow Six Siege (@Rainbow6Game) 6 iulie 2018

Noul set Doc Elite este de așteptat să fie lansat pe 10 iulie, pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. La fel ca seturile anterioare Elite, pachetul va costa probabil 1.800 de credite R6 – creditele premium ale lui Rainbow Six Siege, care pot fi obținute cu bani din lumea reală. Deținătorii de abonament de anul 3 își vor păstra reducerea la nivelul întregului magazin, reducând prețul la 1.620 de credite R6

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aceasta urmează colecției Sunsplash recent adăugată de la Rainbow Six Siege, care oferă acces la 12 produse cosmetice cu tematică de vară, pe durată limitată, în pachete aleatorii.

  • Rainbow Six Siege Anul 3 Sezonul 3: Tot ce ne așteptăm până acum
  • Lista de skinuri din Rainbow Six Siege Sunsplash Collection
  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft

Consultați centrul Windows Central Rainbow Six Siege pentru o acoperire aprofundată a conținutului viitor, cele mai recente actualizări și sfaturi pentru a vă îmbunătăți jocul.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here