Rainbow Six Siege încrucișează 75 de milioane de jucători

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Tom Clancy's Rainbow Six Siege a fost lansat pentru prima dată în decembrie 2015.
  • Ubisoft a confirmat în timpul conferinței sale telefonice privind activitățile din trimestrul I 2021-2022 că Rainbow Six Siege a depășit 75 de milioane de jucători.
  • Jocul a ajuns anterior la 70 de milioane de jucători în februarie.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege a înregistrat peste 75 de milioane de jucători, conform conferinței telefonice Ubisoft care însoțește rezultatele din primul trimestru 2021-2022. Ubisoft a raportat anterior că shooter-ul în curs de desfășurare bazat pe echipe a încrucișat 70 de milioane de jucători la începutul lunii februarie. Noi operatori sunt încă adăugate și suportul continuă, cu jocul încrucișat adăugat pe 30 iunie.

Viitorul titlu spinoff PvE (jucător-vs-mediu) Rainbow Six Extraction a fost amânat recent pentru ianuarie 2022. Ubisoft a anunțat recent și Tom Clancy's XDefiant, un titlu 6v6 care se bazează pe personaje și facțiuni din jocurile anterioare Tom Clancy.

În cadrul conferinței, Ubisoft a menționat că intenționează să lanseze un nou conținut Assassin's Creed în fiecare an. Acest lucru nu înseamnă un joc complet nou, ci se poate referi la noi expansiuni de poveste pentru jocurile existente, cum ar fi Assassin's Creed Valhalla, care va avea expansiuni în 2022.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ubisoft a reiterat, de asemenea, că viitorul Assassin's Creed Infinity este încă în dezvoltare foarte timpurie. Sursele noastre indică în prezent că jocul vizează o fereastră de lansare în 2024, deși multe s-ar putea schimba. Rapoartele indică că unii angajați de la Ubisoft sunt frustrați de lipsa schimbării în funcțiile de conducere, mai mulți presupuși agresori încă ocupați și poziții cheie, în ciuda unui val de concedieri și demisii în 2020.

Încălcare și clarificare

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Acțiune shooter captivantă și provocatoare

Jocul de împușcături de la Ubisoft este mai fierbinte ca niciodată, oferind un joc tactic tensionat și actualizări gratuite regulate. Având putere până în 2020 cu milioane de jucători, Rainbow Six nu încetinește.

  • 23 USD pe Amazon
  • 30 USD la Best Buy
  • 40 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here