Rainbow Six Siege Burnt Horizon Gridlock vs. Mozzie: Care este cel mai bine?

Control la sol

Ambuteiaj

Vânător de drone

Mozzie

Adaptabile la nenumărate situații, Trax Stingers de la Gridlock sunt eficiente pe majoritatea nivelurilor de joc. Ea va ține apărătorii la locul lor în timp ce împachetează arme de foc bestiale.

5 dolari pe Amazon

Pro

 • Se adaptează la o varietate de stiluri de joc
 • Excelent pentru joc solo
 • Arme puternice

Contra

 • Viteza mica
 • Adesea usor de contracarat

Abilitatea lui Mozzie de a pirata drone îi lasă pe inamici cu o pierdere semnificativă, mai ales în echipe bine organizate. El poate ajunge oriunde cu agilitatea și armele sale ușoare – chiar și ca o muscă pe perete.

5 dolari pe Amazon

Pro

 • Rol cu ​​adevărat unic
 • Un plus puternic pentru echipele de comunicare
 • Rapid și agil

Contra

 • Alternative mai bine armate

Operațiunea Burnt Horizon este cea mai recentă expansiune pentru shooterul tactic de succes, Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Noul drop cu tematică australiană adăpostește un duo de Operatori jucabili proaspăt echipați cu două gadgeturi impresionante. În timp ce Gridlock se dovedește a fi o amenințare pentru apărătorii aflați în mișcare, Mozzie supraveghează bătălia cu prietenii săi cu patru picioare. Iată care operator Burnt Horizon este cel mai potrivit pentru dvs.

Gridlock te face să-ți urmărești pasul

În fruntea infracțiunilor lui Burnt Horizon este Tori "Gridlock" Tallyo Fairous, un operator musculos echipat cu un gadget care îi ține pe atacatori cu atenție. Supranumit „Trax Stingers”, trio-ul de recipient aruncabile adăpostesc sau surpriză urâtă, despachetându-se într-o grămadă de farfurii ascuțite ca brici. Înmulțindu-se în timp, este o capcană brutală sub picioare pentru apărătorii neștiutori.

În timp ce capcanele Rainbow Six Siege sunt în mod tradițional atribuite apărătorilor valori, Gridlock aduce o nouă întorsătură rolului de atac. Oferind zece daune pe pad și un efect de încetinire, sunt un partener indispensabil pentru blocarea hărții. Împreună cu un crack audibil la activare, Stingers servesc și ca instrument de inteligență de nivel scăzut.

Trax Stingers opresc în primul rând apărătorii în mișcare; țintirea punctelor de sufocare sau sigilarea căilor de rotație în jurul bombelor. De asemenea, îi împing pe apărători departe de obiectiv și unghiuri critice, permițând echipei să avanseze siguranța. Cumpărătorii vor găsi, de asemenea, aplicații noi în mod regulat; cum ar fi crearea unui obstacol suplimentar după plantarea dezamorsului.

Gridlock este, de asemenea, bine poziționat în luptă, cu pușca de asalt F90 sau mitraliera ușoară M249 SAW (LMG) ca arme principale. F90 are o putere de oprire considerabilă, rezistență rivalilor de clasă și flexibilitate în întâlniri. Și, în timp ce M249 ei SAW este greu și lent, daunele sale mari, capacitatea și domeniul de aplicare a obiectului de artilerie mortală.

În timp ce gadgetul lui Gridlock are un potențial excelent, este ușor contracarat de toți Operatorii. Fiecare tampon Trax Stinger poate fi distrus cu o singură lovitură, deși plasarea și sincronizarea vor preveni acest lucru. Este vorba despre a găti acea furtună perfectă a haosului, a arunca apărătorii cu garda sub garda și a-i privi sub presiune.

Preia controlul cu Mozzie

Max "Mozzie" Goose este cel mai recent apărător care s-a alăturat rândurilor, legănând noul lansator de dăunători de atacuri de drone." Comandând trei gadget-uri arahnoide, praștia scutură un nucleu neatins de mult timp al jocului Rainbow Six și schimbă modul în care inamicii supraveghează obiectivul. Fixându-se pe drone pentru o deturnare instantanee, Pests oferă mai multe informații despre apărător decât oricând.

Cu reflexe rapide, Pest Launcher poate fi tras direct asupra dronelor pentru o preluare rapidă. Înființate alternative ca o capcană pentru trecători, insectele greu de depistat vor aștepta ca prada să intre în raza lor. A obține o lovitură curată este o provocare, deși formula ambuscadelor se dovedește la fel de plăcută.

Sub Mozzie, vei avea parte de un echipament mult mai ușor. P10 RONI este un pistol-mitralier reformat, schimbând daune pentru o cadență crescută de foc și agilitate. Deși daune considerabil mai mari atunci când sunt comparate cu Commando 9, ambele sunt alegeri sănătoase la lansarea Burnt Horizon. Commando 9 este potrivit pentru toți, dar agilitatea lui P10 RONI nu trece neobservată.

Odată în joc, atacatorii trebuie să fie atenți la dăunătorii lui Mozzie. Un indicator de pe ecran anunță când un dăunător este aproape, deși șoferii neglijenți pot cădea în capcane bine orchestrate. Iar LED-urile dronelor deturnate trec de la roșu la albastru, permițând celor cu ochi ascuțiți să identifice hainele.

Care Burnt Horizon Operator este cel mai bun?

Gridlock aduce o nouă abilitate listei lui Rainbow Six Siege, tremurând jocul ofensiv. Ea este deosebit de potrivit pentru jucătorii solo, fără a se baza pe o comunicare grea pentru a fi eficientă. Cu toate acestea, dacă este integrat într-o echipă bine compusă, coordonarea îi duce pe Trax Stingers la următorul nivel.

Mozzie este un alt plus puternic la Rainbow Six Siege, oferind informații unice și profunde într-un nou aspect al gameplay-ului. Dar o echipă organizată este recomandată cu tărie pentru transmiterea pozițiilor inamice prin intermediul unei armate de drone necinstite.

Ambii operatori Burnt Horizon sunt acum disponibile pentru a cumpăra cu 24.000 Renown, moneda câștigabilă a jocului. De asemenea, pot fi doritonate cu 600 de credit R6, echivalent cu 5 USD, așa că recomandăm duo-ul complet la lansare. Alegeți operatorul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și stilului de joc general.

Cu toate acestea, pentru acces gratuit atât la Mozzie, cât și la Gridlock, alături de toți viitorii Operatori, Rainbow Six Siege Year 4 Pass este imbatabil. Oferind acces anticipat de 7 zile, alături de echipamente și beneficii exclusive, este o ridicare ideală pentru jucătorii obișnuiți.

Anul 4 este aici

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Anul 4 Pass

Pregătiți-vă pentru anul 4

Rainbow Six Siege Year 4 Pass oferă acces deplin la conținutul viitor, cu acces anticipat la Operatori, echipament exclusiv în joc și amplificatoare de progres.

 • 30 USD pe Amazon

Ia acei bani

Pachet valutar Rainbow Six Siege: 600 de credite Rainbow

Securizează Gridlock sau Mozzie chiar acum.

Obținerea a 600 de credit R6 asigură un nou operator de la Burnt Horizon. Indiferent ce alegeți, veți dori să cumpărați asta.

 • 5 dolari pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here