Rainbow Six Siege 2: De ce avem nevoie de el

Sursa: Ubisoft

Au trecut șapte ani de când Ubisoft a tachinat pentru prima dată Rainbow Six Siege la E3 2014 și șase ani de când jocul a fost lansat efectiv. Siege a văzut câteva actualizări și primește o schimbare puternică în fiecare trimestru calendaristic al dezvoltării la Ubisoft. Și totuși, în tot acest timp, cu tot acel efort depus, jocul nu este nici pe departe atât de cool pe cât l-a prezentat teaserul original E3.

De aceea avem nevoie de Rainbow Six Siege 2. Pentru că nu există nicio posibilitate ca jocul actual să atingă vreodată culmile acelui demo original E3. Indiferent de câte modificări ar avea loc, motorul existent nu este capabil să producă splendoarea grafică a demo-ului, inclusiv texturile sale elaborate, iluminarea, atingerile atmosferice (ceață, vremea etc.).), și detalii privind distrugerea mediului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dar nevoia unui Siege 2 se extinde cu mult dincolo de doar grafica. Uită-te la demonstrația E3 și mai multe detalii. Ritmul cinematografic al meciului, vitezele de mișcare, animațiile complicate ale personajelor - totul pare mult mai cool și mai intens în versiunea demo a Siege decât ceea ce am primit noi, consumatorii,.

De ce nu putem coborî din elicoptere la începutul meciurilor din jocul curent?? De ce nu sunt atât de multe suprafețe distructibile într-un asemenea detaliu granular?? Totul despre Rainbow Six Siege, chiar și în 2021, se simte încordat.

Aici se află soluția: Rainbow Six Siege 2. Dar nu ar fi o continuare tradițională care să nu se hărți noi și să anuleze scenariul competitiv pe care să se îngrijească de stabilit-o jocul actual. Nu, vreau ca Rainbow Six Siege 2 să fie Rainbow Six Lockdown (acesta este numele imaginar al jocului pe care îl vei folosi pentru a-mi ilustra punctele).

Rainbow Six Siege 2: Modul corect de a face asta

Sursa: Ubisoft

Întorsătura este că ar fi singleplayer. Am avea Rainbow Six Siege pentru PvP, Rainbow Six Extraction pentru PvE, apoi Rainbow Six Lockdown pentru singleplayer. Și Lockdown s-ar concentra pe o fi experiență demonstrativă Rainbow Six Siege E3 2014 pe care nu am primit-o niciodată.

Acest lucru funcționează din mai multe motive. În primul rând, nivelul de coordonare hiper-realistă care are loc în demonstrația E3 pur și simplu nu este posibil online. Marea majoritate a jucătorilor nu ar fi niciodată la înălțime. Dar într-o experiență cu un singur jucător, ai putea avea însoțitori AI, iar astfel de scenarii atent concepute ar fi pe deplin fezabil. Ca să nu mai vorbim, puteți implementa toate secvențele de infiltrare și exfiltrare cool, cum ar fi dropoff-ul elicopterului, fără să vă faceți griji cu privire la pierderea echilibrului apariției sau a timpul jucătorilor înainte ca un meci să înceapă.

Și mai bine, Rainbow Six Siege 2 fiind un spin-off asemănător cu Rainbow Six. Baza masivă de jucători existenți nu ar fi afectată, deoarece nu ar trebui să-și facă griji cu privire la trecerea la o continuare a jocului multiplayer lansată arbitrar și totul ar fi bine în lume.

Rainbow Six Siege 2: Îndreptați greșelile

Sursa: Ubisoft

Ubisoft are o istorie îndelungată de a minți în mod flagrantul cu demonstrațiile sale E3. Amintiți-vă de Watch_Dogs, probabil cel mai infam momeală și comutator E3 din istorie? Spre deosebire de alte incidente din trecut, totuși, Ubisoft are de fapt mijloacele de a remedia această escroc cu aromă de Curcubeu.

Tehnologia există pentru ca demonstrația E3 2014 a lui Rainbow Six Siege să fie reală și redabilă pe cele mai bune PC-uri desktop pentru jocuri și pe Xbox Series X și S. Tot ce trebuie să facă Ubisoft este să recunoască că nu a făcut niciodată jocul pe care l-a promis inițial și apoi să treacă la sarcina de a-l face pentru toți fanii care încă așteaptă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here