Extragerea Rainbow Six a fost amânată până în ianuarie 2022

Sursa: Ubisoft Entertainment SA

Ce trebuie sa stii

  • Tom Clancy's Rainbow Six Extraction a fost anunțat inițial în 2019 ca Rainbow Six Quarantine.
  • În urma unei schimbări de nume și a unei întârzieri, jocul urma să fie lansat pe 16 septembrie 2021.
  • Rainbow Six Extraction a fost amânată până în ianuarie 2022.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction este amânat pentru ianuarie 2022, alăturându-se lungii liste de jocuri amânate în 2021. Acestea urmează uneiări E3 2021 a jocului care detaliază modul în care a funcționat cooperativ cu trei jucători, alături de o dată de lansare de 16 septembrie 2021. Ubisoft nu a împărtășit o zi exactă din ianuarie în care jocul va ajunge acum.

„Ne bucurăm de oportunitatea de a nu acorda mai mult timp pentru a aduce această viziune la viața așa cum o merită în ianuarie 2022. Suntem încrezători că acest lucru se va asigura că Rainbow Six Extraction este experiența captivantă, cooperantă și palpitantă pe care ne-am propus să o creăm și să aspiră să o joci”, se arată în anunț.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un alt titlu Ubisoft, Riders Republic, este de asemenea amânat, din 2 septembrie până în 28 octombrie, decizie care a fost luată cu scopul de a „ajusta experiența” pentru jucători. Chiar și cu aceste întârzieri, se pare să fie o vacanță destul de solidă pentru jocurile video în cursul acestui an, deși câteva titluri majore nu s-au angajat încă la o dată exactă, cum ar fi Halo Infinite.

Combate focarul

Extracția Rainbow Six

Cooperare, rejucabilitate și tensiune.

Îmbrățișând semnăturile lui Rainbow Six Siege printr-o lentilă de cooperare, Rainbow Six Quarantine vede operatorii desfășurați pentru a aborda o amenințare globală de pericol biologic. Următorul shooter al Ubisoft oferă o nouă formă de experiență tactică pentru fanii de lungă durată și pentru noi veniți, care urmează să fie lansat la sfârșitul anului 2021.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Ubisoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here