Rainbow Six Extraction: data lansării, gameplay-ul, scurgerile și tot ce știm

Sursa: Eric Clark pe ArtStation

Tom Clancy's Rainbow Six Siege se numără printre cei mai buni câștigători pentru Ubisoft în 2021, cu o viitoare spin-off care va valorifica noua serie de milioane de jucători. Rainbow Six Extraction traduce acea identitate într-o nouă configurație de cooperare, însărcinând trei jucători să ajute la limitarea unui parazit extraterestru care mătură națiunea. Extindendu-se pe bazele stabilitate cu Outbreak, modul de succes pe durată limitată din cadrul Operațiunii Chimera, jocul se conturează a fi o experiență profundă și tactică pentru fani, noi și vechi.

Sari la:

 • Data lansării Rainbow Six Quarantine
 • Rainbow Six Quarantine redenumit Parazit?
 • Acesta este Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine?
 • Scurgeri de joc Rainbow Six Quarantine
 • Operatori de carantină Rainbow Six
 • Cum se leagă carantina cu Rainbow Six Siege
 • Cerințe pentru Rainbow Six Quarantine PC
 • Rainbow Six Quarantine beta

Combate focarul

Extracția Rainbow Six

Cooperare, rejucabilitate și tensiune.

Îmbrățișând semnăturile lui Rainbow Six Siege printr-o lentilă de cooperare, Rainbow Six Quarantine vede operatorii desfășurați pentru a aborda o amenințare globală de pericol biologic. Următorul shooter al Ubisoft oferă o nouă formă de experiență tactică pentru fanii de lungă durată și pentru noi veniți, care urmează să fie lansat la sfârșitul anului 2021.

 • 60 USD la Microsoft
 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Ubisoft

Date lansării Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction nu are o dată de lansare fermă, dar Ubisoft are în prezent titlul pe drumul cel bun între aprilie 2021 și martie 2022. În timp ce Ubisoft a dezvăluit pentru prima dată Rainbow Six Extraction cu disponibilitatea programată pentru 2020, titlul a fost mai târziu printre trei proiecte amânate cu un an pentru a asigura un timp suplimentar de dezvoltare. CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, le-a spus de atunci investitorilor că jocul a suferit încă o întârziere în anul fiscal 2021/22, după cum anunțat în raportul său privind veniturile din T2 2021.

Deși anunțat pentru prima dată pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC, fereastra de lansare indică și disponibilitatea pentru Xbox Series X|S și PlayStation 5. De asemenea, întârzierile multiple ar putea face ca aceasta să devină o experiență numai pentru generația următoare, deși platformele oficiale de lansare rămân neclare, chiar acum.

Deși lipsim și de la evenimentele recente Ubisoft, ne așteptăm să auzim mai multe despre titlu ca parte a Ubisoft Forward la E3 2021.

Rainbow Six Quarantine redenumită Rainbow Six Extraction

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction a fost dezvăluit pentru prima dată la jumătatea anului 2019 ca „Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine”, cu toate acestea, starea actuală a și-a lăsat premisa mai aproape de casă. Asta a determinat Ubisoft să reconsidere modul în care să încadrează titlul, subliniind planurile de a abandona denumirea „Carantina” cu proiectul final. „În Rainbow Six Quarantine, am creat un produs care este de fapt – așa cum se numește astăzi – este ceva pe care să îl evaluăm și vom vedea ce urmează în viitor cu acel produs,” Yves CEO Ubisoft Guillemot a declarat într-un apel recent pentru venituri.

Activele legate de „Tom Clancy’s Rainbow Six Parasite” au apărut recent prin PlayStation Network, stârnind speculații în jurul titlului revizuit. Aceasta includea arta-cheie cu operatorul Elżbieta „Ela” Bosak in echipament de protectie, toate semnele care indicau un titlu oficial. Ulterior, Ubisoft a respins ipotezele, afirmând în schimbul „Parasite” a fost un titlu de lucru intern pentru proiect. Ulterior, Ubisoft a anunțat un rebrand pentru proiect, acum intitulat „Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction”."

Acesta este Tom Clancy's Rainbow Six Extraction?

Rainbow Six Quarantine prezinta fețe cunoscute, apoi desfășurate într-o misiune în S.U.A.S.Sursa: Ubisoft

Tom Clancy's Rainbow Six Siege prezinta un succes continuu pentru Ubisoft, cu modulul sau multiplayer tactic sustinut de un sandbox pregatit pentru competitie si actualizări gratuite regulate timp de aproape deceniu. Aceasta a stabilit un număr de aproape 60 de milioane de urmăritori pe console și PC, demonstrând o identitate prin operatori personificați și sinergii de joc adânc înrădăcinate.

Ubisoft valorifică aceleași filozofii în Rainbow Six Extraction, un nou spin-off axat pe acțiunea de împușcare a persoanei întâi, bazată pe echipă. Preia influența de la Outbreak, unul dintre cele mai populare evenimente Rainbow Six Siege cu durată limitată, punându-și distribuția împotriva unei misterioase pandemii de pericol biologic care amenință omenirea.

Rainbow Sixește Extraction fundamental împărtășit tactice cu Rainbow Six Siege, dezvoltat de noua echipă sub același birou din Montreal. Acestea includ semnături de definire partajate, inclusiv gadgeturi, arme și distrugere, dar traduse într-un cadru de cooperare pentru trei jucători cu inamici AI.

Prima discuție despre proiectul a apărut la E3 2019, cu Ubisoft debutând un trailer cinematografic de un minut, oferind prima mostră a schimbării de ton. Cu un supraviețuitor amețit care se ferește de infectat, acesta a prezentat un fundal haotic asemănător evenimentului Asediu din 2018. Se încheie cu apariția lui Ela și Vigil, două fete familiare din distribuția existentă a Rainbow Six Siege, care se așteaptă să revină în 2021.

Extracția se concentrează aparent în jurul aceluiași parazit extraterestru prezentat în Outbreak, unde o capsulă spațială a URSS aterizează în Truth or Consequences, New Mexico, și această stabilitate o carantină pentru a limita epidemia. Virusul declanșează o varietate de forme infectate, definite de structura cristaline care ies din corp și fiecare corespunzând claselor inamice în joc.

Structura misiunii fundamentale a Outbreak poate reveni, de asemenea, adoptând o configurație în stil Left 4 Dead, cu niveluri autonome care circulă între diferite obiective. În modul original pe timp limitat, care includea apărarea site-urilor, protejarea civililor și progresul prin hoarde, ținând cont de elemente distinctive ale gameplay-ului Rainbow Six.

Scurgeri în jocul Rainbow Six Extraction

Modul Outbreak, pe durată limitată, al lui Rainbow Six Siege din cadrul Operațiunii Chimera a servit drept inspirație timpurie pentru titlu.Sursa: Ubisoft

Ubisoft nu a furnizat nicio filmare Rainbow Six Extraction în afară de teaserul său inițial, inclusiv orice formă de joc sau modificările așteptate în privința Rainbow Six Siege. Deși este familiar veteranilor, Ubisoft poziționează jocul ca un punct de intrare ideal pentru nou-veniți în serie.

La ce să ne așteptăm de la jocul din moment în moment rămâne neclar, dar presupusa documentație scursă de la începutul anului 2020 a oferit prima noastră imagine potențială asupra planurilor interne. Au apărut fotografii ale unui presupus pamflet intern, un factor de formă neobișnuit pentru scurgeri, subliniind filozofiile de bază îndreptate către proiectul Extraction. Și, deși merită luat cu ușurință mare de naturii sale neconfirmate, volumul detalii se aliniază cu alte rapoarte de renume care au urmat.

Documentul discută calitățile principale ale Rainbow Six Extraction, sugerând un titlu care să exploreze în continuare moștenirea sa tactică și prezentată prin „co-op, rejucabilitate și tensiune.„Implica o premisă nu prea diferită de titlurile anterioare ale Rainbow Six, de date aceasta concentrându-se pe o setare atmosferică jucător versus mediu (PvE). Aceasta se împarte în trei faze suplimentare pe baza unei misiuni - observare, planificare și acțiune - încurajând inteligența, gadgeturile și lupta, toate sinonime cu Rainbow Six Siege.

De asemenea, înțelegem că Ubisoft explorează o experiență „PVE Ranked” pentru Rainbow Six Extraction, îmbinând lupta dintre jucători și AI cu bazele competitive din centrul Rainbow Six Siege. Măcinarea de la Bronz la Diamond s-a dovedit din ce în ce mai profitabilă pe fondul succesului recent al seriei, cu provocări similare bazate pe abilități care așteaptă probabil acest titlu.

Sursa: /u/X_hard_rocker pe Reddit

Diverse scurgeri oferă, de asemenea, o posibilă imagine de ansamblu asupra conținutului jocului, inclusiv operatori care revin, inamicii, locațiile misiunii și structura generală a jocului.

Se discută despre misiunile din SUA.S. orașe, care se deschide în New York City, urmat de San Francisco și împachetat cu „TRC”, probabil referindu-se la Adevăr sau Consecințe, decorul evenimentului inițial Outbreak. Imaginile acum șterse de la artistul 3D Eric Clark de pe ArtStation, mai departe de această speculație, un colaborator la activ Rainbow Six Extraction folosind alături de dezvăluire. În timp ce oferă o privire din culise asupra creării redărilor, glowstick-urile prezentate fac referire și la coordonatele pentru clădiri guvernamentale din New York și San Francisco, oferind un suport solid pentru scurgerea broșură.

Am primit, de asemenea, ceea ce ar putea fi prima noastră privire asupra listei de misiuni a Extraction, cu un depozit de presupuse șiruri de jocuri pre-lansare de la reputatul leakster Rainbow Six, /u/Zer0Bytes_ pe Reddit. Presupusele fișiere detaliază aceeași structură din trei părți, dar împărțite în șase capitole fiecare.

Sursa: /u/Zer0Bytes_ pe Reddit

Tipurile de joc ar putea include Sabotaj, Escort, Disruption și Hunt, fiecare sugerând diverse obiective pe care să le urmărească jucătorii. Acestea par să exploreze tropi de joc familiar, inclusiv protejarea VIP-urilor, vânarea țintelor sau planificarea atacurilor asupra obiectivelor.

De asemenea, vedem sosirea de noi infectați, alături de revenirea favorită a Outbreak, împărțiți în patru niveluri. Grunt, Breacher, Rooter, Smasher și Apex revin, cu debutul Bloater, Spiker și Harasser, fiecare cu contribuții diferite la luptă.

Imaginile testelor tehnice interne au de atunci pe internet, cu aproape o oră de filmări printre scurgerile documentate. Deși Ubisoft s-a grăbit să ia măsuri, eliminând videoclipul de pe site-urile de streaming populare, știm că proiectul Extraction se apropie rapid de finalizare, putând fi lansat în 2021.

Operatori de extracție Rainbow Six

Sursa: Ubisoft

Rainbow Six Extraction aduce în față Operatorii existenți din Rainbow Six Siege, specialiști săi în antiterorism în stilul ei, acum identității intr-o alegere. Lista tot mai mare de peste 50 de persoane a devenit unul dintre punctele vitale pentru succesul jocului, din contribuțiile lor la gameplay-ul personalităților pe care le injectează. După cum s-a văzut în modul Outbreak cu durată limitată, Ubisoft prezintă o selecție de operatori pentru a conține virusul.

Știm deja trei operatori confirmați în urma dezvăluirii, cu Ela și Vigil vedetele trailerului său și Lion apărând în materiale promoționale. Documentația menționată mai sus sugerează că acești Operatori sunt doar o fracțiune din lista planificată, 21 de Operatori există pe cale de lansare. Indică că fiecare se încadrează în categorii pentru „Asalt”, „Recon”, și „Suport”, susținând pilonii fundamentale ai buclei de joc. Informațiile date minate din iunie 2020 se aliniază aproape identic, schimbând doar Smoke și Nomad cu Maestro. Iată lista cu Rainbow Six Extraction așteptată, conform pamfletului.

ASALT

 • Culisare
 • Tachanka
 • Fum
 • Nomad
 • Zofia
 • Ying
 • Hibana

RECUNOASTERE

 • Leu
 • Veghe
 • Alibi
 • Puls
 • Şacal
 • IQ
 • Ecou

UN SUSTIN

 • Ela
 • Finka
 • Doc
 • Ambuteiaj
 • Rook
 • Jager
 • Fuze

Sursa: /u/X_hard_rocker pe Reddit

Acei Operatori pot debuta cu arme familiare din Rainbow Six Siege, care, la fel ca gadgeturile lor, sunt strâns legat de identități lor. Dar nu este clar dacă unii operatori vor fi supuși unor revizuiri, cel mai bine demonstrat de Vigil și instrumentele sale de contrainformații pentru a se ascunde de fluxurile camerei. Cu excepția cazului în care avem zombi cu CCTV, unii pot primi ajustări pentru a se potrivi jocului de cooperare.

De asemenea, Usoft pare gata să experimenteze cu nivelarea operatorului, amânând de la progresia orizontală în Rainbow Six Siege, concentrându-se pe abilitățile și strategiile individuale. Rainbow Six Extraction va experimenta cu un sistem profund pe bază de operator, folosind un sistem de nivelare a uneia zece, având în vedere nevoia redusă de a menține echilibrul între jucători.

Este un eveniment Extraction care vine la Rainbow Six Siege?

Sursa: /u/BeenTo3Rodeos pe Reddit

Rainbow Six Siege și Rainbow Six Extraction rămân jocuri complete separate, separate și între bazele lor cooperative PvE și competitive PvP. Ne așteptăm ca cele două titluri să coexiste în anii următori, cu actualizări sezoniere continue pe mai mulți ani.

Cu toate acestea, Rainbow Six Extraction se așteaptă să treacă în Rainbow Six Siege într-un fel, mai ales că vor vedea conținutul care iese la suprafață de la jumătatea anului 2020, cu Operation Shadow Legacy. Fișierele jocului au inclus diverse produse cosmetice nelansate legat de tema Extraction, multe inclusiv însemnele jocului, aparatele respiratorii și camuflajul, toate aliniate cu conținutul promoțional din trecut. De atunci, am văzut mai multe skin-uri Operator scurgeri înaintea noii actualizări Operation North Star, prezentând atât skin-uri ale operatorilor, cât și forme infectate.

Deși este departe de a fi confirmat că Extraction se va lega cu un sezon complet nou, aceste skinuri sezoniere sugerează că se pregătește sau nouă colaborare între titluri. Reputabilul leakster Rainbow Six, @benjaminstrike pe Twitter, a declarat, de asemenea, că Operațiunea North Star va aduce un eveniment cu tematică Rainbow Six Extraction la Rainbow Six Siege, reluând harta existentă Consulat.

Cerințe pentru Rainbow Six Extraction PC

Deși Rainbow Six Extraction nu a ajuns încă pe piață, am văzut mai multe rapoarte despre teste tehnice în curs de desfășurare în rândul publicului, blocate în acorduri stricte de confidențialitate (NDA) pentru toți. S-a văzut că un joc neclar a apărut pe internet, cu detalii împrăștiate despre funcții, dar mai avem multe de învățat înainte de lansare.

Acestea teste au văzut, de asemenea, mai multe informații privind cerințele de îngrijire a sistemului, deși probabil nu sunt definitive, oferă o cerere asupra hardware-ului. Acesta sugerează că Rainbow Six Extraction va fi semnificativ mai solicitat decât Rainbow Six Siege, necesitând hardware de ultimă generație de specificații minime și recomandate. Urmează cerințele așteptate pentru PC, așa cum se pare că au fost împărtășite cu solicitarea înregistrării testelor tehnice.

Cerințe minime pentru extracția Rainbow Six

 • OS: Windows 10 pe 64 de biți
 • Procesor: Intel Core i5-4460 3.2GHz / AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz
 • RAM: 8 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 960 4GB / AMD Radeon R9 290X 4GB
 • Depozitare: 60 GB

Cerințe recomandate pentru extracția Rainbow Six

 • OS: Windows 10 pe 64 de biți
 • Procesor: Intel Core i7-4790K 4.0GHz / AMD Ryzen 5 1500X 3.5GHz
 • RAM: 16 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti 6GB / AMD Radeon RX 580 4GB
 • Depozitare: 60 GB

Rainbow Six Extraction beta

Sursa: Ubisoft

Rainbow Six Extraction nu a primit o versiune beta confirmată, deși, la fel ca multe titluri triple-A care ies pe piață, pare programată pentru mai târziu în 2021. Site-ul oficial de joc oferă în prezent jucători o oportunitate de „o șansă de a juca mai devreme”, selectând între Xbox One, PlayStation 4 și PC și abonându-se la newsletter.

Ca și Rainbow Six Siege, un test beta va veni probabil în lunile premergătoare lansării, cu mai multe detalii potențial stabilitate pentru jumătatea anului 2021.

Rainbow Six Extraction așteaptă să fie lansat pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC când va fi în 2021, probabil că Xbox Series X și PlayStation 5. Deși momentan nu sunt disponibile pentru precomandă în SUA, precomenzile sunt acum live pe Amazon UK.

Combate focarul

Extracția Rainbow Six

Cooperare, rejucabilitate și tensiune.

Îmbrățișând semnăturile lui Rainbow Six Siege printr-o lentilă de cooperare, Rainbow Six Extraction vede operatorii desfășurați pentru a aborda o amenințare globală de pericol biologic. Următorul shooter al Ubisoft oferă o nouă formă de experiență tactică pentru fanii de lungă durată și pentru noi veniți, care urmează să fie lansat la sfârșitul anului 2020.

 • Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here