Actualizarea uriașă a lui Rage 2 adaugă noi niveluri de dificultate și pachetul de voce Wolfenstein

Ce trebuie sa stii

  • Rage 2 este un shooter post-apocaliptic din Bethesda.
  • Jocul tocmai a primit un patch masiv de 14 GB pe Xbox One.
  • Adaugă o lanternă în joc și multe altele.
  • bună. Rage 2 pentru 40 USD pe Amazon.

În urmă cu câteva luni, Bethesda a lansat Rage 2 pe Xbox One, PC și PlayStation 4. Jocul este un shooter la persoana întâi care are loc într-un viitor post-apocaliptic. În urma unui impact catastrofal de asteroid, Pământul este în ruină și numeroase indivizi sunt puși în hibernare subterană. Din păcate, evenimentele nu decurg conform planului, iar suprafața este invadată de mutanți și de o organizație opresivă cunoscută sub numele de Autoritate. Depinde de tine să-i eliberezi pe toți și să desființezi regimul odată pentru totdeauna.

Bethesda a promis două extinderi majore pentru Rage 2, asta nu l-a împiedicat pe editor să lanseze multe suplimente gratuite. Astăzi, jocul a primit o actualizare de 14 GB care a adăugat un mod Nou Joc +, noi setări de dificultate, coduri de cheat suplimentare, o lanternă în joc, un Wolfenstein B. J. pachet de voce Blazkowicz și multe altele. arunca sau privire la infograficul oferit de editor pentru mai multe detalii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din păcate, actualizarea pare să introducă o serie de probleme de performanță pe Xbox One X. Acum câteva săptămâni, jocul a primit un patch pentru a „remedia neclaritatea” pe ecranele 4K. Deși acea descărcare nu a afectat performanța, nu este clar de ce. Mulți utilizatori raportează, de asemenea, că unele dintre skinurile lor nu cumpără nu funcționează. Sperăm că dezvoltatorul va emite un alt patch în curând pentru a remedia aceste probleme.

Rage 2 este disponibil momentan pentru 40 USD pe Amazon. Titlul o experiență palpitantă, chiar dacă nu conține o poveste convingătoare. Asigurați-vă că îl verificați dacă nu ați făcut-o deja.

Salveaza lumea

Furia 2

Continuarea unui shooter popular

În urma unui impact catastrofal de asteroid, Pământul este în ruină și numeroase indivizi sunt puși în hibernare subterană. Din păcate, evenimentele nu decurg conform planului, iar suprafața este invadată de mutanți și de organizație opresivă.

  • 40 USD pe Amazon

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here