RAGE 2 este un carnaval al carnavalului fanilor DOOM pe care nu trebuie sa-l rateze

RAGE 2 este continuarea neașteptată a shooterului post-apocaliptic din 2010 de la id Software. RAGE 2 are loc la zeci de ani după predecesorul său, în urma unei catastrofe globale. Un impact de asteroid a distrus practic toată civilizația, lăsând pământul într-o stare dărăpănată. Mulți dintre supraviețuitori s-au unit pentru a forma enclave, unele pasive, altele violente, în timp ce fărădelegea și haosul stăpânesc pământul.

RAGE este ceva mai mult lui Mad Max decât alte titluri post-pocaliptice, datorită concentrării sale pe lupta cu vehicule pustie. Pentru a continua această tradiție, id Software a solicitat ajutorul Avalanche Studios, cunoscută pentru sandbox-urile haotice Just Cause și pentru interpretarea criminală subestimată a universului Mad Max, care, după părerea mea, sunt cea mai bună luptată cu vehicul într-un joc. open world, poate. vreodată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am intrat în practică cu RAGE 2 la Gamescom 2018 și am discutat cu directorul id Software Studio Tim Willits și cu designerul senior de jocuri Loke Wallmo de la Avalanche Studios.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi ediția de colecție pe Amazon

Pregătește scena pentru haos

Jucătorii preiau controlul lui Walker în RAGE 2, un descendent al oamenilor apărați cu nanomașini care au folosit avansată pentru a scăpa de impactul asteroidului. Walker are, de asemenea, aceste nanomașini, numite „nanotrite” în joc și le poate mânui mai eficient decât Nicholas Raine din jocul anterior, complet cu o putere supraomenească. Naratorul tutorial se referă la tine ca un supererou din Wasteland, iar asta rezumă foarte mult premisa de bază a gameplay-ului RAGE 2.

Având loc la 30 de ani după primul joc, RAGE 2 va prezenta o distribuție completă nouă și o poveste de sine stătătoare, deși va prezenta semne din cap și personaje care revin pentru fanii originale.

RAGE 2 va renunța, de asemenea, la „50 de nuanțe de maro”, așa cum este descris de Willits de la id Software, în favoarea culorilor mai strălucitoare și a unei varietăți mai mari de biomi. „Arcurile” orbitale folosite de omenire pentru a evita anihilarea completă au venit și ele echipate cu echipamente de terraformare pentru a repara ecologia lumii după impactul asteroidului. Coborarea lor pe pământ a creat păduri, mlăștini și alte tipuri de teren care nu sunt prezente în original. Acest lucru îi conferă lui RAGE 2 propria sa personalitate, pe măsură ce lumea se recuperează din pustietatea predecesorului său.

RAGE 2 nu are un sistem „EXP” asemănător RPG sau ceva de acest fel, dar există personaje și misiuni împrăștiate în întreaga lume care vă vor oferi upgrade-uri pentru aproape orice armă sau sistem legat de persoana dvs. RAGE 2 va include, de asemenea, unele personalizări ale vehiculelor și vă puteți oferi posibilitatea de a colecta vehicule. Orice vehicul din joc poate fi deturnat și condus, de asemenea, inclusiv mașinile de război uriașe.

În timp ce te vei lupta cu o mulțime de bandiți primitivi în stilul Mad Max în RAGE 2, te vei lupta, de asemenea, cu mutații întortocheați, cu cultești deranjați și cu antagonistul central al jocului, Autoritatea, care caută cu toții să preia puținul. rămas. a civilizaţiei prin forţă. Lipsită de morală, Autoritatea folosește o armată de cyborgi întortocheați și tehnologie de nanotriți bastardizate, așa că ar trebui să se dovedească a fi mai greu de luptă decât războinicul tău de drum obișnuit.

Luptă haotică cu execuție elegantă

RAGE 2 păstrează o oarecare familiaritate față de titlul original. În special, „wingstick-urile” inspirate de Mad Max revin, cu o tehnologie de homing nou-nouță. Și RAGE 2 este încă shooter-ul rapid de care vă amintești.

Lupta lui RAGE 2 curge cu o eleganță pe care pur și simplu RAGE original nu a putut-o atinge.

Demo-ul pe care l-am jucat a avut loc într-o facilitate spațială abandonată, unde jucătorul are sarcina de a supraveghea aterizarea unui satelit. Baza, firește, a fost preluată de bandiți și nebuni, iar demo-ul ne-a oferit o multitudine de jucării violente cu care să nu jucăm.

RAGE 2 nu este în niciun caz un shooter bazat pe acoperire. În conformitate cu titluri precum DOOM, ar trebui să fii rapid pe picioare, deplasându-te din zonă în zona cu o pușcă în mână și superputeri nanotriți în celălalt. RAGE 2 va avea o gamă largă de arme, așa că nu s-a spus, dar în demonstrația noastră, pușca s-a remarcat ca fiind deosebit de unică.

Am să joc RAGE 2 la Gamescom 2018 și ar putea avea unul dintre cele mai bune gameplay-uri cu pușcă pe care le-am văzut vreodată.
(Reîncărcat, clip greșit înainte) poză.stare de nervozitate.com/LzpyQOfuHk

— Jezpunk 2077 (@JezCorden) 30 august 2018

Una dintre caracteristicile caracteristice ale lui RAGE a fost modul în care inamicii se mișcau realist și imprevizibil. Ei puteau sări peste obiecte, parkour de-a lungul pereților și să se balanseze din baruri. id Software pare să fi continuat această tradiție în RAGE 2, dar acum funcționează în ambele sensuri. Pușca nu este numai incredibil de satisfăcătoare de utilizare pur și simplu din punct de vedere al împușcătorului în prima persoană (FPS), dar acum are și impact. Lovirea unui inamic blindat în piept s-ar putea să nu-l omoare, dar forța îl va doborî zburând peste obiecte, împroșcându-se pe colțurile meselor sau atârnând peste balustrade. De asemenea, puteți folosi pentru a le împinge pe pervazi sau în afara ferestrelor, atunci când nu vă ucideți definitiv. Forța absolută a unei arme este ceva adesea trecut cu vederea de alți trăgători și pur și simplu s-a simțit extraordinar în RAGE 2.

Nanotriții din primul joc au permis jucătorului să reînvie cu un defibrilator intern, dar implementarea lor în RAGE 2 merge mult mai profund. Walker poate fugi rapid în stânga și în dreapta, pentru a scăpa de focul gloanțelor. El poate, de asemenea, să facă o lovitură de forță, reducând inamicii fără armură și cu sănătatea scăzută la grămezi de bucăți sângeroase. De asemenea, poti sa ri in aer si sa iubesti cu forță solul, creând un val de devastare, doborând inamicii care zboară atunci când ești înconjurat.

simți atingerea Avalanchei la fiecare nivel în RAGE 2, cu modul în care sistemele bazate pe fizica ale jocului interacționează între ele. Poate că loviți pe cineva prin cameră cu capacitatea de nanotrit Shatter și s-ar putea izbi într-o canistra de gaz și s-ar putea provoca o explozie, care ar putea reacționa apoi în lanț cu alți explozivi din apropiere într-o scenă care. amintește complet de Just Cause. Natura organică a acestor mecanisme de joc creează evenimente dinamice care sunt mult mai memorabile decât orice scenariu secvență. Drept urmare, fiecare armă și fiecare abilitate pe care le-am încercat în RAGE 2 a fost incredibil de contagioasă de folosit, creând secvențe imprevizibile care au fost uimitoare. Lupta lui RAGE 2 curge cu o eleganță pe care pur și simplu RAGE original nu a putut-o atinge.

RAGE 2 este rezultatul unui meci făcut în raiul jocurilor

RAGE 2 pare să fie o potrivire făcută în raiul jocurilor, deoarece seturile unice ale id Software și Avalanche Studios se intersectează și se completează reciproc, așa cum au făcut-o puține parteneriate de jocuri. Experiența de lider în împușcături a id Software este expusă pe deplin în RAGE 2, iar îmbinarea lumii cu tehnologia open-world și lupta cu vehiculele Avalanche de la Just Cause și Mad Max deține o cantitate enormă de promițători.

RAGE 2 este o experiență completă pentru un singur jucător, deși software-ul prezintă câteva funcții „comunității” conectate și unele conținuturi post-lansare. Lumea jocului va fi „masivă”, complet lipsită de ecrane de încărcare sau de porți artificiale, permițând jucătorilor libertatea de a explora deșeurile, junglele și ruinele după cum informații de cuviință.

RAGE 2 nu are o dată fixă ​​​​de lansare la momentul scrierii, dar ar trebui să dispară cândva în 2019 pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi ediția de colecție pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here