RAD de la Double Fine Productions va fi lansat pe 20 august

Ce trebuie sa stii

 • RAD este cel mai recent joc de la Double Fine Productions, care are loc într-o lume post-apocaliptică.
 • Double Fine a fost folosită de Microsoft și a făcut parte din Xbox Game Studios la E3 2019.
 • RAD este încă publicat de Bandai Namco Entertainment și vine pe toate platformele.
 • precomanda RAD pentru 20 USD în Microsoft Store.

RAD este următorul joc de la Double Fine Productions, cu un erou adolescent care creează drum prin pustiul. Ceea ce face jocul unic este sistemul de mutații: pe măsură ce progresezi, vei experimenta mutații sălbatice care schimbă abilitățile și modul de joc. Înainte de lansarea jocului, există un nou trailer de lansare, care arată unele dintre mediile, prietenii și inamicii pe care jucătorii vor putea să-i vadă în timp ce explorează deșeurile. RAD este programat să fie lansat pe 20 august pentru toate platformele. după videoclipul de mai jos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La E3 2019, Matt Booty, șeful Xbox Game Studios, anunțat că Double Fine se alătură Xbox Game Studios. Cu toate acestea, au fost publicate recent, RAD este încă publicat de Bandai Nam . Microsoft a cumpărat drepturi de publicare pentru următorul joc al lui Double Fine, Psychonauts 2, deși jocul va ajunge în continuare pe toate platformele pentru care a fost promis inițial.

RAD total

RAD

Monștri, radiații și lilieci.

RAD este o acțiune unică, 3D, asemănătoare necinstiților, plasată într-o lume în care apocalipsa s-a întâmplat de două ori. În calitate de tânăr erou aspirant, trebuie să lupți cu hoardele de creaturi radioactive în timp ce te aventurezi în Fallow.

 • 20 USD la Microsoft Store

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here