Revizuire rapidă – Husă din piele pentru Nokia Lumia 1020 cu protecție lentilă

Deși Nokia înșiși nu a lansat acea „carcă din piele premium” pentru Lumia 1020, o companie terță a. Am raportat despre asta săptămâna trecută, dezvăluind că site-ul Gadget2Us vindea diferite versiuni ale carcasei, inclusiv „piele” maro. Folosim ghilimele pentru că nu este piele reală, ci mai degrabă un strat de panză care simulează aspectul și senzația. Hei, ce ai vrut cu mai puțin de 10 USD?

Din fericire, Simran Singh Sethi de la Nokia a fost destul de amabil să nu trimită unul să aruncăm o privire. Cum este? Treceți de pauză pentru un videoclip rapid și câteva fotografii.

În general, cazul nu este rău. Maroul în nuanțe de carne este puțin dezamăgitor, dar puteți comanda într-un sortiment de culori, inclusiv alb, roșu sau verde. Capacul pentru camera de 41 MP este, desigur, principalul punct de vânzare aici și este destul de bine. Are niște cusături false și „Lumia” scris peste. Este un mic plus frumos care adaugă un pic de clasă carcasei (și Lumia 1020).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu suntem siguri dacă îl vom folosi în continuare pe acest maro, dar așteptăm o versiune de culoare albă, pe care o putem considera. În general, nu este o investiție costisitoare și dacă ați căutat ceva unic, aceasta ar fi.

Mergeți la Gadget2Us pentru a vedea sortimentul lor în cazul în care sunteți interesat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here